U ZAGREBU I ŽUPANIJI: Privremene regulacije usporavaju promet

zagreb.info / Ilustracija

Provjerite privremene regulacije u Zagrebu i županiji.

Do 30. rujna zbog radova na državnoj cesti DC3 (Soblinečka ulica) u Soblincu (područje Sesveta) vozit će se uz privremenu regulaciju prometa;

Do daljnjeg zbog radova na državnoj cesti DC3 Dubovec-Popovec na 9. km u Soblincu radnim danima od 7 do 17, a subotom od 7 do 14 sati, vozi se usporeno neizmjeničnim propuštanjem vozila uz semafore;

Do 8. listopada vozi se uz privremenu regulaciju na Prilazu Kraljičinom Zdencu.

Do 15. listopada na državnoj cesti DC29 između Zlatara i Mača vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima;

Do 20. prosinca uz privremenu regulaciju prometa vozit će se na državnoj cesti DC225 Zaprešić-Prigorej Brdovečko u Zaprešiću: 1. faza: promet će se odvijati preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 2. faza produljuju se radovi na sjevernom kolniku, a promet se odvija preko platoa parkirališta Karbona i poligona autoškole; 3. faza radovi su na južnom kolniku, a promet će se odvijati na sjevernom kolniku.

Obilazak za teretna vozila u tranzitu između Zagreba i GP Harmica bit će državnom cestom DC225 od čvora Jarek do čvora Zaprešić, autocestom A2 kroz čvor Zaprešić, državnom cestom Dc1 od čvora Zaprešić do raskrižja s lokalnom cestom LC31024 kod West Gatea do raskrija s ŽC2186 i gradskom ulicama grada Zaprešića do DC225 u centru Zaprešića u oba smjera.

Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Na državnoj cesti Cugovec-Glog (DC28) vozi se uz ograničenje brzine (60km/h);

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Od 23.kolovoza pa cca 3 mjeseca zbog radova na ŽC 3034 Gračan-Brckovljani, radnim danima od 7-17h i subotama od 7-14h vozit će se uz privremenu prometnu regulaciju; stoji na stranicama HAK-a.


Komentari