U zagrebačkom vrtiću srušio se strop: ‘Situacija je sramotna i alarmantna’

FOTO: Facebook / ZA GRAD

Stanje u zagrebačkim vrtićima, izgleda, izmiče kontroli.

Zabrinuta majka djeteta iz Dječjeg vrtića Vrbik javila se političkoj stranci ZA GRAD kako bi ih obavijestila o neuobičajenom događaju. Naime, kada je došla u vrtić po svog sina, rekao joj je da je u vrtićkom toaletu pao strop.

Ogorčena i zabrinuta majka, javila se i, kaže, Bandićevim stranicama, no njezina je objava izbrisana. Naglasila je pritom da je situacija u gradskim vrtićima sramotna i alarmantna.

Pa jel dosta više!? Upravo nam se javila zabrinuta majka djeteta iz DV Vrbik koja kaže: “Nadam se da možete možda shareati ovu moju fotografiju. Polijepila sam ju po Bandićevim stranicama, no bezuspješno, zbrisali su sve. Jučer sam došla po sina u vrtić, prvo što mi je rekao bilo je – mama – pao je strop u wc-u! Djeca nemaju ni papire za crtanje, donosimo im mi s posla rabljene papire pa s druge strane crtaju. Donosimo svaki mjesec plastične čaše, ubruse, maramice…” Dok gradonačelnik gradi fontane, situacija u gradskim vrtićima je sramotna i alarmantna“, stoji u objavi političke stranke ZA GRAD.

Davorka Crnković, ravnateljica vrtića, kazala je za 24sata da je pukla cijev u utorak u 6.30 sati u kupaonici. Tada je, kaže, nastala rupa, no nikoga nije u tom trenutku bilo u vrtiću. Naglasila je da se danas sanira.


Komentari