U ZAGREB STIŽE STARBUCKS? Poznata franšiza stiže i u naš grad!

Pixabay

Pojavile su se neslužbene informacije kako jedan od najpopularnijih svjetskih lanaca kafeterija, Starbuck, nakon dugo iščekivanja dolazi u Hrvatsku. Navodno stiže u zagrebački shopping Centar Cvjetni na Cvjetnom trgu koji je austrijska tvrtka Supernova 2017. preuzela od poduzetnika Tomislava Horvatinčića.

 

U taj bi se prostor prema navodima, trebao useliti coffee lanac iz Seattlea, poznat po bijelim šalicama sa zelenim logotipom sirene, i tamo otvorio svoj prvi hrvatski kafić jer Horvatinčićev restoran početkom ožujka definitivno zatvara svoja vrata, prenosi Jutarnji list.

”U ovom trenutku nismo u mogućnosti ni potvrditi, a ni odbaciti mogućnost dolaska tog konkretnog ili nekog drugog zakupnika na spomenutu poziciju. Mogu vam službeno potvrditi da su Supernova Grupa i društvo Hoto Cvjetni raskinuli Ugovor o zakupu u svezi gastro jedinice My Way.” komentirala je Lokin.

Neslužbena vijest o dolasku Starbucksa u Hrvatsku počela se širiti jer je najavljeno da će svoja vrata otvoriti i u Srbiji.

 

 


Komentari