U ZAGREB PO RADNIKE STIŽE SVJETSKA KOMPANIJA: Traže nove zaposlenike, nude ugovore na određeno, donosimo sve detalje!

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Inspiriran animacijama i likovima legendarnog Walta Disneya, zabavni park Disneyland jedno je od najbajkovitijih mjesta za zabavu i provod brojnim obiteljima diljem svijeta.

Osim provoda, u zabavnom parku se može i raditi, a upravo takva prilika će se zainteresiranima pružiti u Zagrebu, gdje će osoblje za zapošljavanje u Disneyu doći 13. prosinca s ponudom poslova u pariškoj podružnici jednog od najpoznatijeg svjetskog zabavnog parka.

Nudeći ugovore na određeno, Disney u Zagrebu traži radnike za brojne pozicije, a među njima za poslove servir/servirka, barmen/ica, djelatnik/ca restorana, recepcioner/ka i prodavač/ica karata.

“Cilj je ovog događanja pronalaženje talenata za različita radna mjesta u našim parkovima, našim hotelima i u Disney selu. Neki kandidati mogli bi posao dobiti i odmah”, javljaju iz Disneya.

Zainteresiranima će predložiti ugovore od 35 radnih sati, na razdoblje od veljače do rujna iduće godine, a koji uključuje i rad u srpnju i kolovozu.

“Bilo da se radi o Vašem prvom zaposlenju ili novom profesionalnom iskustvu u parku Disneyland Pariz, Vaša motivacija i entuzijazam osnovne su vrijednosti za većinu naših radnih mjesta”, poručuju iz Disneya.

Razgovori za posao će se obavljati ili na francuskom ili engleskom jeziku. Iz Disneya navode i da se može predložiti smještaj, ali je ograničen raspoloživim sredstvima.

“Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za stvaranje nezaboravnih sjećanja za naše posjetitelje. Pridružite se 16.000 naših suradnika (Cast Members) koji imaju iste profesionalne ambicije: oživjeti čaroliju parka Disneyland Pariz za milijune naših posjetitelja svake godine. Preostaje Vam samo da se prijavite, jer mi smo spremni ponuditi Vam sredstva da Vaši talenti zablistaju!”, pozivaju iz Disneya sve zainteresirane da se prijave na razgovor u Zagrebu preko ovog linka.

Inače, na svijetu postoji šest Disneyland parkova, a uz europsku podružnicu u glavnom gradu Francuske, možete ih naći i u Kaliforniji i Floridi u SAD-u, Tokiju, Šangaju i Hong Kongu.

Komentari