U sklopu hotela najveće gradske bolnice otvoren Dječji vrtić

Foto: Facebook / Milan Bandić

U sklopu hotela Rebro jutros je otvoren područni objekt Dječjeg vrtića Bukovac, javlja Radio Sljeme.

U devet odgojnih skupina bit će smješteno dvjestotinjak djece, a u gradnju i opremanje uloženo je više od 12 milijuna kuna.

Ovim novouređenim i modernim objektom zadovoljene su potrebe gradske četvrti Maksimir, istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Bukovac Gordana Lukačić koji se sada nalazi na čak 4 lokacije.

“Upisivat će se djeca djelatnika KBC-a Rebro i ostala djeca iz GČ Maksimir. Samim time ćemo sve smještajne kapacitete na našem području zadovoljiti. U DV Bukovac nudimo razne sadržaje, imamo što ponuditi i zaista mislim da će svi biti više nego zadovoljni”, rekla je Lukačić.

Prostorom su zadovoljne i djelatnice vrtića koje se ujedno nadaju i velikom broju djece. “Zadovoljni smo što se nalazimo u ovom prostoru koji ispunjava sve potrebne standarde za cjeloviti razvoj djeteta. Mislim da ćemo brzo skupiti veliki broj djece jer im nudimo raznovrsne i mnogobrojne programe”, kažu one.

Foto: Facebook / Milan Bandić

Prije tri godine krenula je ideja o ovome projektu, rekao je gradonačelnik Milan Bandić te se pohvalio kako je ovo prvi put u povijesti Zagreba da se unutar bolnice otvara vrtić u koji će moći doći i zdrava djeca.

“Devet odgojnih skupina, dvjestotinjak djece, oko 12 milijuna kuna s PDV-om. Ovime smo puno pomogli i zaposlenicima KBC-a Rebro, ali i stanovnicima okolnih kvartova”, izjavio je Bandić.

Zanimljivo, ovo je jubilarni 60. vrtić na 237. lokaciji u gradu.


Komentari