U potrazi za Draganom Marićem! Obitelj moli za pomoć: ‘Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu’

Foto: Nestali.hr

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a Republike Hrvatske objavljen je nestanak 41-godišnjeg Dragana Marića iz Zagreba. Dragan je nestao 5. siječnja, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke, tamnoplave tenisice sa zelenim vezicama. Posljednji put je viđen u Ulici Jurja Njavre. Visok je 170 centimetara i jače tjelesne građe. Kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]”, apeliraju iz MUP-a.

Za Draganom traga i njegova obitelj, a putem Facebook profila oglasila se njegova supruga.

“Molim vas za pomoć, ako ga je itko vidio ili ima korisnu informaciju da se javi na broj 091/2703-986 ili na 192. Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu. Prilikom nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, svjetlo sivih rukava i leđa. Crna trenirka i tamno plave tenisice zelenih vezica. Molim vas dijelite i hvala za svaku informaciju”, objavila je njegova supruga, a prenio portal Dalmacija danas.


Komentari