U potrazi ste za poslom? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava

FOTO: Flickr

Ako tražite posao i ljeto pred vama je radno, možda vam se smiješi odlična prilika! Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku ako vam isti odgovaraju i prijavite se. Sretno!

Importanne Centar traži Stručnog suradnika za marketing. Traži se osmišljavanje, planiranje i realizacija marketinških projekata, upravljanje komunikacijom preko društvenih mreža te pripremu i osmišljavanje promotivnih materijala. Ako imate minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, prijavite se ovdje.

Eko Taxi je u potrazi za Kontrolorom dnevnog obračuna u gradu Zagrebu. Osobe će biti zadužena za preuzimanje dnevnog utrška, a uz plaću tvrtka nudi mogućnost dodatnog primanja. Brza prijava.

HAVC traži Višeg upravnog savjetnika u odjelu za pravne poslove. Kandidat će biti zadužena za samostalno vođenje upravnih postupaka, rješavanje po zahtjevima za financijske poticaje te će sudjelovati u izradi nacrta prijedloga pravnih akata vezanih za provođenje Programa državne potpore. Osoba se prima u stalni radni odnos, a o uvjetima zaposlenja opširnije pročitajte ovdje.


Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetnika/cu. Ako želite stimulativnu plaću, rad s vodećim svjetskim odvjetničkim društvima i u poticajnoj sredini, prijavite se ovdje.

Komentari

loading...
-->