U potrazi ste za poslom? Donosimo vam top 10 poslovnih prilika u Zagrebu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Encian d.o.o. zapošljava referenta nabave i prodaje (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 19.5. Radni zadaci uključuju samostalno upravljanje svim fazama nabaverobe, izradu nabavnih kalkulacija, administrativne poslove vezane uz organizaciju carinjenja roba, organizaciju transporta te komunikaciju s inozemnim kupcima i slično. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poželjno iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, odgovornost i predanost u radu, savjesnost, pedantnost i fleksibilnost, komunikacijske i pregovaračke vještine. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Aplicirajte ovdje.

Elez d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Sesvetskom Kraljevcu. Rok prijave je 4.5. Potrebno je radno iskustvo. Poslodavac nudi odlične uvjete, ugodnu radnu atmosferu, urednu prijavu, redovitu plaću i timsku susretljivost. Prijavite se.

Eko Taxi traži kontrolora voznog parka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 26.5. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno poznavanje MS Office-a te komunikativnost, fleksibilnost i posvećenost timskom radu. Aplicirajte.

Brunnea d.o.o. zapošljava čuvara / zaštitara (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Obvezno je posjedovanje licence za zaštitara ili čuvara te minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se ovdje.

 Ecoklima d.o.o. traži servisera / tehničara za održavanje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 5.5. Od kandidata se očekuje radno iskustvo, volja za učenjem i marljivost. Potrebna je samostalnost za obavljanje radova, osnovno poznavanje sustava strojarskih instalacija i struje, korištenje alata potrebnih za rad i slično. Nudi se plaća do 6.500 kuna. Prijavite se.

Cerovski d.o.o. zapošljava montera / radnika u doradi u tisku velikih formata (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 11.5. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rad, kontinuiranu edukaciju i sigurna primanja. Poželjna su tehnička znanja, poznavanja i korištenje alata, snalažljivost u radu, radno iskustvo u poslovima montaže i dorade te sistematičnost i samostalnost. Prijavite se putem linka.

FINA zapošljava arhivista – pripravnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.5. Uvjeti su analitičko razmišljanje i usmjerenost na detalje, etičnost i integritet, spremnost na kontinuirano učenje, komunikativnost te pasivno znanje engleskog jezika. Potrebna je visoka stručna sprema. Prednost donosi poznavanje područja knjižnica i muzeja. Prijavite se.

AVITEH traži servisera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.5. Poslodavac omogućuje stalni radni odnos nakon probnog roka, poticajna primanja i ugodnu radnu atmosferu. Uvjeti su iskustvo u servisu ili na sličnim poslovima, minimalno srednja stručna sprema te poznavanje elektrotehnike, tehnike lemljenja i instalacije elektroničke opreme. Aplicirajte.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava građevinskog radnika (m/ž) i strojara na građevinskom stroju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac traži minimalno četiri godine iskustva i odgovornost na radnom mjestu. Aplicirajte.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu i Samoboru. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 20.5.


Komentari