U očekivanju Godota: Gdje je zapelo s placem u Dupcu? Evo što kažu nadležni

Facebook/ Drvene konstrukcije d.o.o.

Krajnji rok za završetak radova je odavno prošao, ali kraj radova još nije ni na vidiku. Glasnogovornik tržnica Zagreb poručuje tek da će biti gotovo kad bude gotovo.

Iako je Stanko Gačić, voditelj Tržnica Zagreb, početkom ožujka najavio da će radovi sigurno biti gotovi do 1. svibnja, prazni objekt pored okretišta Dubec svjedoči da je nešto zapelo u cijelom procesu pa smo pitali Miroslava Pupića Bakrača, glasnogovornika Tržnica Zagreb, što se događa sa spomenutim placom i kada se može očekivati njegovo otvaranje.

“Pa nije otvoren, bit će otvoren kad bude gotovo sve, a sve znači sljedeće – kad bude završen građevinski, kad bude uporabna dozvola, kad bude sve, onda ćemo raspisati natječaj i iznajmiti prostore. Nema više završit ćemo poslije, kad sve bude gotovo onda će biti” kazao je Bakrač dodajući da tek kad to sve bude gotovo ide iznajmljivanje jer ljudi bez uporabne dozvole ne mogu dobiti minimalne tehničke uvjete koji su im nužni.

Podsjetimo, Gačić je nedavno rekao da “prema terminskom planu koji je dao izvođač radova sve bi trebalo biti gotovo do 15. travnja”, a da će do prvog svibnja sigurno biti sve gotovo. Upitali smo ga zašto su onda najavili otvaranje tada.

“Pa bilo je govoreno da će Prvi svjetski rat završit prije nego je počeo. Bit će gotovo, kad bude gotovo”, zaključuje glasnogovornik Bakrač.


Komentari