U nedjelju tramvaji s Črnomerca ne voze preko Trga: Zanimljiva događanja i sajam na Ilici

Zbog održavanja festivala “Q art”,u nedjelju, 19. prosinca od 7.45 do 15.30 sati  bit će obustavljen tramvajski promet llicom od Frankopanske do Ulice Republike Austrije te će linije 6 i 11 prometovati izmijenjenim trasama. Tako će “šestica” voziti trasom Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva – Vodnikova – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Držićeva – Sopot.

Linija 11 vozit će trasom do Ulice Republike Austrije, pa onda na Jukićevu, Vodnikovu, pa na Glavni kolodvor, Draškovićevu, Vlašk, Kvatrić, pa na Dubec.

Ilica kao središte kvarta

Tramvaji neće voziti Ilicom od Britanca do Trga zbog održavanja Projekt Ilica: Q Arta, događaja čiji je cilj osmisliti nove modele upotrebne uloge trenutno zapuštenih i nekorištenih prostora u Ilici, te iznova osmisliti ulogu glavne gradske ulice.

Do sada je Q Art održavan već nekoliko puta, te iznova oduševi i ponudom događanja i zabave. Tamo se uvijek može naći nešto za velike i malene, pa će tako u petak biti radionica pričanja bajki,, humanitarni buvljak za melnu šibenćanku Kiaru Goršić, ali i mnoštvo koncerata tijekom jutra.

“Na našem Projektu Ilica: Q’ART uvijek bude svega i za djecu i kućne ljubimce, pa će tako biti i na Zimskom Q’ARTY PARTYu. Povedite svoje mališane i prijatelje na četiri noge i super se provedite!”, napisali su u objavi na Facebooku.


Komentari