U nedjelju svi na najveseliji dječji Maskenbal na ledu! Očekuju vas i vrijedne nagrade

www.sportskiobjekti.hr

Već tradicionalni Maskenbal na ledu, poznat i kao najveseliji dječji maskenbala u Zagrebu i okolici, održava se po 29. put u nedjelju 24. veljače na klizalištu SRC Šalata od 10:30 do 12:00 sati.

Maskenbal svake godine posjeti oko 200 posjetitelja na tribinama te 400 maskiranih klizača. Tijekom 90 minuta programa i uz popularne taktove domaćih i stranih glazbenih hitova pokazuju svoje maske, a zatim žiri bira najzanimljivije i najoriginalnije maske te ih se nagrađuje prigodnim nagradama. Prošle godine je podijeljeno 10 glavnih i dvije posebne nagrade.

Svake godine se okupljenim klizačima, među kojima je najviše djece ali i odraslih koji dolaze u njihovoj pratnji, podijele i krafne bez kojih je nezamislivo pokladno razdoblje kao i bilo kakav  maskenbal.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima, organizator Maskenbala na ledu, i ove je godine u suradnji s partnerima pripremila brojne nagrade. Neke od nagrada su mjesečne ulaznice za bazen SP Mladost, početna poduka plivanja za djecu do 10 godina na BK Svetice, ulaznice i klizaljke za termine na Šalati, probno jahanje s trenerom na Hipodromu, dnevne ulaznice za skijanje na Sljemenu itd.

Jednako su vrijedni i pokloni koje su osigurali brojni sponzori pa će tako klinci na Šalati imati priliku uživati u Ledo sladoledima, a među nagradama je i nekoliko paketa zabavno-edukativnog računalnog softwarea Učilica tvrtke Markotel.


Komentari