U lunaparku se usred vožnje otvorila kabina. Otac i sin visili naopačke s visine od 20 metara!

Foto: Pixabay

Zastrašujuća priča stiže nam iz jednog lunaparka u Zagrebu.

Na stroju zvanom “ranger” usred vožnje otvorila su se vrata kabine u kojoj su sjedili otac i dijete, objavio je RTL.

S otvorenim vratima stroj je napravio još dva kruga prije nego što se zaustavio. I dan poslije, čitava obitelj je i dalje u šoku. Ono što je trebao biti veseli provod u lunaparku pretvorilo se u iskustvo iz pakla.

Majka koja je sve ovo i snimila, sa strahom je dočekala kraj vožnje.

“Mislim, suprug i najstariji sin vise sa 15 do 20 metara naopačke, ograda se otvorila, ne znaš što će se dogoditi. Ja sam im probala vikati da se samo drže i nadaš se da će sve to završiti i da će izaći dolje živi. Jedno popodne s djecom u lunaparku je moglo tragično završiti”, rekla je Mirjana Denk iz Zagreba.

Za oca i njegova 11-godišnjeg sina koji se i dalje oporavlja od šoka ovo je bila vožnja koju neće lako zaboraviti.

“Ne znaš je li te strah, što će se dogoditi sljedeće. Ako padaš, ne možeš zaštititi to dijete pored sebe. Bilo je to jako maglovitih nekoliko sekundi. Tek kad sam sišao dolje, onda sam bio svjestan svega. Cijelu situaciju ni sad još nisam ‘prožvakao’”, prepričao je Dragan Ostojić iz Zagreba.

Nakon završetka vožnje uplašena obitelj dobila je povrat novca, a rečeno im je da se mogu i ponovno voziti. Iako su se otvorila jedna vrata, iz lunaparka poručuju da je stroj “ranger” siguran.

“Gledajte, ova kabina ima dvoja vrata, tako da ako se i jedna otvore, ne možete ispasti. Uz to tu je i pojas koji drži osobu na sjedalu”, poručio je Darko Tuček, vlasnik lunaparka.

Ranger i danas radi, nema nikakvih problema, objavio je RTL.

Poznati novi detalji drame u Sopotu, muškarac koji prijeti nožem otac je četvero djece i kandidat za izbore


Komentari