U Kovačevićevom klubu u Slovenskoj stoji brojač novca. Na zgradi je danas osvanuo i novi prikladni grafit!

Dok afera Janaf trese Hrvatsku izgleda da je u središte pozornosti upao takozvani “klub” bivšeg šefa ove kompanije, Dragana Kovačevića, to jest prostorija za ‘fešte’ koje je bila pozivana politička, poduzetnička i estradna krema te, očito, primanje mita.

A da je prostorija bila namijenjena upravo ovom posljednjem, primanju mita, potvrđuje i dio inventara pronađen tamo. Naime, iza šanka pore aparata za kavu uredno je postavljen uređaj za brojanje novčanica, upravo onakav kakav građani obično viđaju u bankama.

Fotografije unutrašnjosti kluba objavio je Index, a na slikama on ne izgleda neugledno kako su to sad tvrde neki od posjetitelja. Prema uređenju, više izgleda kao da se radi o kakom otmjenom vine baru, a ne Centru za Edukacije, Promocije, Prezentacije, kako to piše na tabli koja stoji pored vrata.

I brojač novčanica iza šanka je samo dio neobičnih detalja o klubu koji su ovih dana isplivali u javnost. Na ulazu u klub stoji kamera, a prema nekim informacijama posjetitelji  su na ulazu čak morali ostaviti mobitele.

Izgleda da su se i građani željeni ‘zabaviti’ s trenutno najpopularnijom zgradom u Zagrebu, pa je tako danas na klubu osvanuo grafit koji je ovo mjesto proglasio ‘Muzejom korupcije’.


Komentari