U Kijevskoj i Okučanskoj ulici nema vode, tramvajski i autobusni promet redovit

Google

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu bez vode su potrošači u ulicama Kijevska i Okučanska.

Tramvajski i autobusni promet je redovit na svim linijama. Kolnici su mokri i skliski, no vozi se bez zastoja i uz dodatan oprez.

Izvanredna organizacija prijevoza gledatelja na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy u subotu i nedjelju bit će na terminalu MIhaljevac, sa stajališta redovne autobusne linije 102.
Prvi polazak autobusa s Mihaljevca sutra će biti u 10, a posljednji sa Sljemena u 19 sati. U nedjelju, prvi polazak s Mihaljevca bit će u 9.30, a posljednji sa Sljemena u 18.30 sati.  Na Sljemenu će se autobusi zaustavljati kod Doma željezničara i na Ženskom sedlu.

Tijekom vikenda autobusi linije 102 (Britanski trg – Mihaljevac) će od 9.30 do 12 sati voziti skraćeno u polascima s Britanskog trga. Početno, odnosno krajnje stajalište bit će Šestinski vijenac / Šestine (kod crkve). Polasci s Mihaljevca, ostvarivat će se s početnog stajališta autobusne linije 233.

Autobusi linije 233 (Mihaljevac – Markuševec) prometovat će oba dana redovnom trasom, ali prema novom voznom redu.

Autobusna linija 140 (Mihaljevac – Sljeme) ovaj vikend neće prometovati od 8.30 do 19 sati.

RADOVI NA PROMETNOJ INFRASTRUKTURI

Ulica Veliki vrh, od kućnog broja 240 do 242 zatvorena je za sav promet zbog sanacije klizišta do 13. siječnja.

Na dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Gradska plinara Zagreb, u suradnji s Hrvatskom poštom, očitava plinska brojila do 15. siječnja, radnim danom i subotom od 8 do 20 sati. Očitači su kupcima dužni pokazati svoju službenu iskaznicu prilikom ulaska u objekt gdje se nalazi mjerno mjesto


Komentari