U DOMU SPORTOVA: Na pomolu najveći solo koncert karijere grupe Silente!

Marko Lukunic/PIXSELL

Veljača je definitivno mjesec grupe Silente.

U veljači prije samo tri godine predstavili su svoj prvi singl, a sada će 20. 2. ući u Malu dvoranu Doma sportova na najveći solo koncert karijere i to u tjednu kada imaju broj 1 pjesmu u državi.

Dvanaestog dana veljače 2013. službeno je objavljen singl “Terca na tišinu”, debitantska pjesma tada još nepoznatog benda iz Dubrovnika. Originalna vokalna međuigra i fascinantan autorski rukopis u trenu su ih izgurali u prvi plan, napravivši u rekordno kratkom vremenu ono za što inače trebaju godine. Tri sezone kasnije ta “Terca” je jedan od najvećih domaćih hitova posljednjeg desetljeća s više od 4 milijuna pregleda na You Tubeu, a njezini vlasnici, što je puno važnije, stoje pred najvećim samostalnim koncertom svoje karijere. U povijesti domaće pop rock glazbe dosad nismo imali primjer tako strelovitog uspjeha.

U Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Silente će ući bogatiji za još nekoliko priznanja. Aktualan singl “Rekli si” zasjeo je na prvo mjesto nacionalne top list HR Top 40. Album “Neće Rijeka zrakom teći” nominiran je za najbolju produkciju te za pop album godine na glazbenoj nagradi Porin. Grupa je rasprodala koncert u Slavonskom Brodu čak tjedan i pol prije održavanja te po prvi put nastupila u Beogradu.

Vrata Doma sportova u subotu će se otvoriti u 19:30, a početak je tempiran za 21:00. Koncert će trajati dva sata, a grupi će se u jednom trenu na pozornici pridružiti pobjednici akcije “Ti & Silente”.

Pristiglo je više od 50 snimaka iz doslovce cijele regije među kojima će Doris, Lorena i dečki ekipa odabrati najbolje.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kn, a na dan koncerta 85 kn.

Službena prodajna mjesta:

·         Dirty old shop, Tratinska 18

·         Rockmark, Berislavićeva 13

·         Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

·         Aquarius CD Shop, Varšavska 13

·         Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr


Komentari