U Banja Luci se u travnju okuplja rekordan broj vrhunskih stručnjaka u digitalnom marketingu

Dnevno.hr

Treća regionalna konferencija o digitalnom marketingu „Konverzija” održat će se 13. i 14. travnja 2019. godine u Banja Luci, najavili su danas organizatori konferencije, agencija Grape iz Banja Luke i Nedim Šabić, stručnjak za digitalni maketing porijeklom iz Travnika. Ovim povodom pripremljena je specijalna early bird ponuda za kupovinu ulaznica, pa će tako sve do 15. prosinca 2018. godine iste biti dostupne po 30% nižoj cijeni u odnosu na redovnu.

Prema riječima organizatora, treća „Konverzija” održat će se u Banskom dvoru i to kao idealan uvod u „Proljeće u Banjaluci”, manifestaciju koja uključuje brojne kulturne, zabavne, sportske i edukativne sadržaje diljem grada na Vrbasu.

Za razliku od prethodne dvije „Konverzije” koje su okupile 200 i 250 sudionika, zbog sve većeg interesa, na trećoj se očekuje preko 400 sudionika iz cijele regije. Oni će ovog puta imati priliku slušati 26 vrhunskih predavača, koji će u dva dana, koliko traje konferencija, kroz individualna predavanja i otvorene panel diskusije obraditi brojne teme iz raznih područja digitalnog marketinga, te otkriti mnoštvo korisnih trikova i savjeta za unapređenje online poslovanja.

Među njima su dobro poznata imena poput Miroslava Varge, Gorana Čandrlića, Nenada Pantelića, Nedima Šabića, Roberta Petkovića, Zorina Radovančevića, Darka Buldioskog, Maje Jovančević, Fabiana Rossbachera i drugih.

Iz agencije Grape ističu kako ulažu mnogo truda da treća „Konverzija” po kvaliteti sadržaja nadmaši prethodne dvije. U fokusu konferencije i dalje ostaju nesebična razmjena znanja i iskustava i ostvarivanje poslovnih suradnji između samih sudionika.

Podsjećamo, konferencija „Konverzija” jedinstven je događaj edukativnog karaktera namijenjen svima koji se bave poslovima „novog doba” i koji su dio digitalne ekonomije.

Već nakon prve godine održavanja, konferencija je izazvala simpatije ljudi iz struke, kako zbog mnoštva praktičnih i konkretnih savjeta i lekcija, tako i zbog inspirativnih i motivirajućih predavanja, ali i dodatnih sadržaja poput Business Speed Datinga i odličnog tuluma na kojem su sudionici imali još prilika za druženje i umrežavanje.

Ono što je zanimljivo jest da će se u sklopu događaja, dva dana prije same konferencije, održati i četiri dvodnevne radionice sljedeće tematike: Google Ads, Google Analytics, E-commerce marketing i SEO. Radionice će biti interaktivnog tipa i koncipirane tako da se najprije prolaze osnove, a potom i naprednije teme. Radit će se u malim grupama, kako bi bile što kvalitetnije i efikasnije, a sudionici će moći predavače direktno pitati za savjete.

Više informacija o samom događaju i kupovini ulaznica po 30% nižoj cijeni možete pronaći na službenoj internetskoj stranici konferencije www.konverzija.org, dok odgovore na sva pitanja možete dobiti slanjem e-maila nа [email protected] ili poruke na FB stranici „Konverzija”.

Komentari

Komentari

loading...