U apartmanu blizu KB Dubrava policajac zatekao prostitutku s klijentom, a potom je prijavio

Telegraph

U privatnom smještaju s bazenom u neposrednoj blizini KB Dubrava prodavala se ljubav. Otkrio je to policajac koji je u pružanju seksualnih usluga zatekao 46-godišnju prodavačicu ljubavi iz Čakovca i njezina klijenta kojeg je legitimirao netom po izlasku iz privatnog turističkog smještaja visoke klase, piše Jutarnji. Rezime postupanja prekršajna je prijava protiv žene, inače samohrane majke, i to zbog kršenja čl. 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prekršajni sudac povodom optužnog prijedloga zbog odavanja prostituciji nedavno je osudio 46-godišnjakinju sa 600 kuna novčane kazne, ali ju je oslobodio plaćanja troškova prekršajnog postupka.

Krimen optužene datira od 25. listopada prošle godine kada je zatečena nakon što je 1800 kuna naplatila za odrađenu seksualnu uslugu od jednog klijenta, a kojem to nije bio prvi seksualni susret s tom ženom.

S obzirom na to da je 46-godišnjakinja ignorirala sudske pozive kako bi se čula njezina strana priče, sud je saslušao policajca koji ju je tijekom službe toga dana oko 17 sati zatekao u prekršaju.

“Postupao sam u prostoru privatnog smještaja u Dubravi, te sam kriminalističkim istraživanjem došao do saznanja da je od 25. do 26. listopada okrivljena boravila u jednoj od soba koju je unajmio I.Z. i kojem je pružala seksualne usluge. Na ruke joj je isplatio 1800 kuna. Uvidom u policijske evidencije utvrdio sam i da je već pravomoćno kažnjavana zbog kršenja čl.12. Zakona o JRM”, prisjetio se u sudnici policajac.


Komentari