‘TUŽIT ĆU GA!’ Odvjetnica Vržina reagirala na Ferenčakove optužbe! Pokazala nam i pismo Bandićeve udovice HRT-u!

Foto: Zagreb.info

Dugogodišnji intimus pokojnog gradonačelnika Milana Bandića Dragutin Ferenčak posljednjih tjedana istupima u medijima, intrigira javnost, ali čini se i odvjetnike.

Naime, za Labirint je Ferenčak kazao kako dan nakon Bandićeve smrti odvjetnica Ksenija Vržina došla do stana Bandićevih u Bužanovoj i dala joj pet punomoći na potpisivanje.

“Vržina je izvadila pet punomoći i daje gospođi, a ja velim Vesna nemoj potpisivati, Vržina govori teta Vesna samo vi potpišite nemam puno vremena. Gospođa (op.a. Vesna Bandić) je potpisala”, rekao je Ferenčak.

“Vržina je imala punomoć potpisanu za Sveti Duh da može podignuti robu koju je imao gradonačelnik kada je umro. Uzela je tu robu, dala je punomoć gospodinu, profesoru Bušiću, u vrećici su bile te stvari, a Vržina je htjela vidjeti kaj je i prvo kaj je bilo kad je došla doma rekla je – teta Vesna nema niti kokaina niti Viagre”, kazao je Ferenčak za Labirint.

Naveo je i kako je odvjetnica Vržina rekla udovici Vesni kako je pronašla 12 satova koji su pripadali Milanu, da bi idućeg dana rekla da satova nema. Također, navodi Ferenčak i da je Badnićeva udovica prodala uraru Titov sat kojeg je Bandić dobio od Ćire Blaževića i to za 11 tisuća kuna, iako je, navodi Ferenčak, sat vrijedio 60 tisuća eura, što mu je i Ćiro potvrdio.

Za komentar smo upitali odvjetnicu Vržinu, koja već dugo godina zastupa obitelj Bandić. Kazala nam je da ne može ništa komentirati i da će tužiti Dragutina Ferenčaka.

Foto: Zagreb.info

“Suludo je da se sada opravdavam, ja sam s obitelji Bandić već osam godina”, kratko je rekla odvjetnica Vržina i uputila nas na priopćenje koje je Vesna Bandić poslala HRT-u nakon emitiranja emisije s Ferenčakom.

U priopćenju navodi kako “ustupajući medijski prostor svima koji žele pljunuti na mog pokojnog supruga i ispunjavajući isti dezinformacijama narušavate moje već narušeno zdravlje, ali i kršite zakonske propise objavljujući ‘neprovjerene’ informacije”, navodi udovica Bandić u priopćenju.

“Što se tiče gospodina Dragutina Ferenčaka, želim mu sve najbolje. Godinama je pomagao oko našeg ljubimca Rudija i neizmjerno smo mu zahvalni na tome. On je to radio iz ljubavi, ali je za to dobivao i simboličnu novčanu naknadu bez koje je sada ostao. Žalosna sam što su se okolnosti promijenile i što više nema Rudija ni moga Milana, a to je rezultiralo s time da naša suradnja završi. Gospodin Ferenčak nije bio poslovni partner mog supruga, nije s njim vodio razgovore izvan tema koje su se ticale našeg kućanstva (šetnje psa, prijevozi psa ili ponekad mene kod doktora, odlaska na plac i sl.) te nije pozvan optuživati i prozivati bilo koga u medijima”, navodi Vesna Bandić u priopćenju.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

“Nažalost, on je posljednji od kojega sam očekivala udarac i bacanje ljage na pokojnog supruga, kojeg je za života gotivio, zdušno branio, a sada ga praktički proglasio kriminalcem.  Institucije su godinama provjeravale mog supruga, vjerujem da nikada nisu prestale, one neka sude meni i mojoj obitelji, a ne svaki prolaznik i svaki neovisni novinar”, zaključuje u priopćenju Vesna Bandić.

Također, apelira na HRT da prestane biti dio medijskog linča nad obitelji Bandić i onih koji se nisu odrekli pokojnog bivšeg gradonačelnika.


Komentari