Tužan i ružan čin pod okriljem noći kod Spomengaja: ‘Djelatnici su ostali zatečeni tužnim pogledom koji ih je dočekao pri dolasku na posao’

Azil Dumovec/Facebook

Jedni od najružnijih prizora s kojima se svakodnevno susrećemo su svakako fotografije napuštenih kućnih ljubimaca i pozivi na udomljavanje.

Azil Dumovec prepun je predivnih ljubimaca koji su igrom slučaja završili u tom skloništu za nezbrinute životinje.

Na svojoj Facebook stranici tako su objavili “tužan i ružan čin” koji se dogodio kod Spomengaja Gradsko groblje i krematorija za kućne ljubimce. Netko je, naime, ostavio psića zavezanog za ogradu Spomengaja.

“Tužan i ružan čin pod okriljem noći. ? ?
Netko je mrak iskoristio kako bi ovog psa ostavio zavezanog za ogradu Spomengaj Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce . Djelatnici su ostali zatečeni tužnim pogledom koji ih je dočekao pri dolasku na posao. Ne možemo niti pretpostaviti razloge zašto je netko to učinio, ali ovo nije način za rastanak od ljubimca. Pas će bolji život čekati samo nekoliko metara dalje. Naime, Spomengaj zid dijeli od Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba. Nadamo se da će psu netko uskoro otvoriti vrata svojeg doma i, još važnije, srca. ❤️”, objavio je Azil Dumovec na svojoj Facebook stranici.

 


Komentari