TUGA U ŠPANSKOM! Iznenada preminuo mladi vatrogasac: ‘Prvi se javio za intervencije nakon potresa. Kolega, još uvijek ne vjerujem da te nema’

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Dobrovoljno vatrogasno društvo “Prečko” tijekom vikenda objavilo je tužnu vijest. Preminuo je jedan od njihovih vatrogasca Borna Kamber. Ova vijest potresla je i Špančane, kvart u kojem je Borna živio.

“Sa dubokom žalosti vam javljamo da je iznenada preminuo naš mladi sused, Špančanin, Borna Kamber. Iskrena sućut obitelji”, napisala je jedna stanarka tog kvarta na društvenim mrežama, a vrlo brzo su se počele nizati poruke sućuti.

Od svog mladog kolege DVD Prečko oprostio se uz emotivnu poruku:

‘Skoro svaka intervencija , vježbe u školama nije mogla proći bez Borne’

“Sa dubokom žalosti vam javljamo da je iznenada preminuo naš mladi vatrogasac Borna Kamber. Borna je bio vatrogasac u punom smislu riječi, skoro svaka intervencija , vježbe u školama nije mogla proći bez Borne.

Prvi se javio za intervencije nakon potresa u Zagrebu i Petrinji, strastveni je kolekcionar vatrogasnih amblema te je obnašao funkciju spremištara DVD-a Prečko. U DVD- Prečko je krenuo kao član vatrogasne mladeži i došao je do zvanja dočasnika. Nagrađen je brončanom medaljom i brončanom medaljom za nesebičnu požrtvovnost u intervencijama.

Zagrebačko vatrogastvo je izgubilo mladog i perspektivnog operativca. Članovi DVD-Prečko izražavaju duboku sućut članovima obitelji našeg Borne. Posljednji ispraćaj će biti u utorak 17.05.2022 u 13:20h na Krematoriju. Neka ti je laka hrvatska gruda i neka te čuva Sveti Florijan”, napisali su.

‘Bila mi je izuzetna čast poznavati tako ambicioznog vatrogasca’

U komentarima su se od Borne oprostili brojni njegovi prijatelji, kolege i poznanici.

“Iskrena sućut obitelji, i kolegama iz DVD-a Prečko u moje osobno ime te u ime svih članova dobrovoljnog vatrogasnog društva Imbriovec. Bila mi je izuzetna čast poznavati tako ambicioznog i dobrog vatrogasca, a nadasve prijatelja. Hvala ti dragi Borna za svaki poklonjeni amblem, za svaku dobru riječ ili savjet te za sve što si učinio za nas i naše malo društvo kad nam je to bilo najpotrebnije. Počivaj u miru!”, “Kolega još uvijek ne vjerujem da te nema. Počivaj u miru”, pisali su.

Komentari