‘Tu smo za vas’: Zagrebački vatrogasci pomogli mladiću i oduševili objavom

FOTO: Facebook/ Vatrogasna postrojba Zagreb

Ljubazni, susretljivi, hrabri, ažurni i – duhoviti!

Osim Hrvatske gorske službe za spašavanje, smisao za humor, uz ažurnost, brzinu i sigurnost, ima i zagrebačka Vatrogasna postrojba.

Njima se javio mladić koji je samog sebe nazvao “pametnjakovićem” budući da je zapalio napu, no zagrebački su vatrogasci reagirali, kaže građanin, brzo i kvalitetno.

FOTO: Vatrogasna postrojba Zagreb
FOTO: Vatrogasna postrojba Zagreb

Vatrogascima se mladić u poruci zahvalio na svemu te kazao da je njegov otac bio ljut, stoga su počeli zbrajati nastalu štetu koja, zahvaljujući vatrogascima, neće biti velika.

No, mladića, točnije njegovog oca je zanimalo jesu li vatrogasci ostavili račun ili je drugačiji proces u pitanju. Ljubazni i susretljivi vatrogasci mladiću su odgovorili da nema računa.

“Vi plaćate porez, mi gasimo. Tu smo za vas, sretno s tatom”, kazali su vatrogasci mladiću, a građanima poručili da se nesreće događaju svima.

“Do današnjeg je dana Vatrogasna postrojba Zagreb imala čak 900 intervencija. Oprez je potreban, pamet u glavu, a za sve ostalo… #ZG193“, stoji u objavi Vatrogasne postrojbe Zagreb.

Zagrebačke vatrogasce ni ovoga puta nisu zaobišle pohvale i oduševljenje građana.

“Umrem od sreće malo kad vidim da su CM-ovi gorske službe spašavanja ili vatrogasne postrojbe na svjetskoj razini i prate trendove. Genijalno osvježenje”, pohvalila ih je Andreja u komentaru.

>>> Nakon nevjerojatne akcije spašavanja, zagrebački vatrogasci uputili apel školarcima


Komentari