Trk na kupanje i osvježenje! Gotovi radovi na bazenima grada Zagreba

Radovi na bazenima SRC Šalata, Iver, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost, završeni su prema predviđenim rokovima te su navedeni bazeni otvoreni za korisnike. Servis bazena u Sportskom parku Mladost počeo je 6. kolovoza i traje do 31. kolovoza, dok je servis bazena Utrina krenuo u ponedjeljak 20. kolovoza te će trajati do 2. rujna. 

Zbog potrebe za provođenjem dodatnih ispitivanja po provedenim radovima redovnog godišnjeg remonta na bazenskom kompleksu Svetice, došlo je do produženja roka remonta. 

Ustanova Upravljanje sportskim objektima pravovremeno će izvijestiti javnost i korisnike o završetku radova te početku rada bazena.

Građanima su trenutno na raspolaganju dva otvorena i tri zatvorena bazena.

Radovi koji se izvode u sklopu redovnog servisa odnose se na čišćenje cijelog protočnog sustava, hiperkloriranje bazena, ispiranje filtera na kupalištima, generalno čišćenje popratnih prostorija i njihovo dezinficiranje, zamjenu dotrajalih dijelova, hiperkloriranje cijelog sustava u strojarnici, čišćenje i hiperkloriranje kompenzacijskih šahtova, te na eventulane građevinske popravke, soboslikarske radove itd.


Komentari