Tri trgovačka lanca u srijedu će raditi skraćeno kako bi njihovi zaposlenici mogli pratiti tekmu, a u jednom vas čeka i nagrada

FOTO: Pixabay / Ilustracija

Tvrtka SPAR Hrvatska priopćila je da će njihove trgovine u srijedu raditi do 19.30 sati kako bi zaposlenicima omogućili praćenje polufinalne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv reprezentacije Engleske.

Proteklih tjedana cijela Hrvatska iščekuje i slavi uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Kako bi svojim zaposlenicima omogućili praćenje polufinalne utakmice Hrvatska-Engleska SPAR Hrvatska u srijedu, 11. srpnja zatvara sve SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete u 19.30 sati.

Kupcima diljem Hrvatske je na raspolaganju čak 109 SPAR i INTERSPAR trgovina s bogatom i uvijek svježom ponudom, a kupci mogu nabaviti i sve što je potrebno za nesmetano gIedanje utakmica, od velikog izbora piva do grickalica i navijačkih rekvizita. 

Ovom prilikom molimo kupce za razumijevanje te da kupovinu u srijedu prilagode skraćenom radnom vremenu, stoji u priopćenju.

Osim Spara, Konzum i Pevec također su odlučili u srijedu zbog nogometne utakmice Hrvatska – Engleska ranije zatvoriti svoje trgovine. Tako će dućani Konzuma raditi do 19.30 sati dok će trgovine Peveca biti otvorene do 19 sati.

Na taj način željeli smo svim našim zaposlenicima omogućiti da u društvu obitelji i prijatelja imaju priliku uživo pogledati polufinalnu utakmicu Hrvatska – Engleska i mogućnost povijesnog plasmana u finale, priopćili su iz Konzuma.

Također, Konzum će u srijedu nagrađivati kupce; svatko tko 11. srpnja dođe u bilo koju Konzumovu prodavaonicu s nekim navijačkim obilježjem bit će nagrađen s 10 posto popusta na kupnju, neovisno o potrošenom iznosu.


Komentari