TRENER ANTE ČAČIĆ: Dolazimo u Milan kao vodeća momčad, to želimo i ostati!

Ante Čačić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nogometaše Dinama sutra od 18:45 čeka još jedan spektakularni ogled u Ligi prvaka. Modri dolaze na San Siro, a protivnik je Milan, aktualni prvak Italije. Susret su najavili trener Ante Čačić i kapetan Arijan Ademi.

“Drugo kolo, dolazimo na San Siro kao vodeća momčad skupine, a to nastojimo ostati i sutra iako igramo protiv favoriziranog domaćina. Međutim utakmicu koju smo prezentirali protiv Chelseaja daje nam za pravo da vjerujemo da sutra možemo ponoviti jedno takvo izdanje. Učinit ćemo sve, imamo dobro raspoloženje i vjerujem u igrače. Imamo jedan sjajan protekli natjecateljski period, ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europi. Tko je jači protivnik, Chelsea ili Milan? – Teško mi je reći, obje su velike ekipe. Velike momčadi, ali razlika je u tome što smo ovdje gosti, rekao bih da je Milan teži u odnosu na Engleze”, najavio je trener Čačić.

Stoti nastup za kapetana

Kapetan Dinama Arijan Ademi kaže da na San Siro dolaze u jako dobrom stanju, ali i da znaju kakav protivnik ih očekuje.

Arijan Ademi (Foto: GNK Dinamo)

“Milan, klub koji je to pokazao u svom prvenstvu i u Ligi prvaka. Nadam se da ćemo se dobro držati i da ćemo se sretni vratiti kući”, rekao je kapetan Ademi u najavi utakmice.

Inače, Dinamovom kapetanu Arijanu Ademiju utakmica protiv Milana bit će stoti nastup za Dinamo.

“Sigurno velika stvar i normalno da mi puno znači. Nadam se da će ih biti još, ali i da će ova stota biti sretna, najsretnija.


Komentari