“Treba vremena da to profunkcionira”: Bandić najavio nova ulaganja za Ljeto na Savi

Foto: Facebok/ Milan Bandić 365

Ljeto na Savi, projekt vrijedan desetak milijuna kuna, trebao je potaknuti Zagrepčane da se druže na obali rijeke, no u desetak dana od otvaranja uspio je privući tek ponekog slučajnog prolaznika. Gradonačelnik Milan Bandić

“Ništa nije propalo budući da na Savi nije bilo ništa”, izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirajući projekt Ljeto na Savi, koji je već proglašen debaklom zbog loše posjećenosti, piše Dnevnik.hr.

Upitan na što je novac potrošen, Bandić kaže:

“Na ono što će za godinu dvije ili tri profunkcionirati. I vi kada s dečkom počnete hodati, tri mjeseca imate problem, četvrti mjesec se uhodate. Tako i Bundek. Građani su bježali sa Save pa ih sada treba vratiti, a za to treba vremena. Nabolja paralela je vaš dečko i vi. Ili ja i djevojka dok sam bio mali. Bilo je problema, a onda je sve savršeno funkcioniralo. Tako će biti i s ovim projektom.”

U projekt će se, kaže, dalje ulagati onoliko koliko bude interesa.

“Pratite razvoj događaja do zatvaranja pa ćemo onda reći je li uspjelo ili ne. Ništa se ne može dobroga napraviti preko noći, pa čak ni djeca. I to se planira.”

Komentirao je i onečišćenje vode na Bundeku. Kaže da je razlog onečišćenja niska razina vode i da na to ne može utjecati.

“Ljudi se mogu kupati, ali na vlastitu odgovornost”, poručuje.


Komentari