TREBA LI GA BITI STRAH? Ivkoviću već drugi puta ovoga mjeseca zapalili auto (FOTO)

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Otprilike u isto doba, oko 18 sati, planuo je sinoć i njegov Ford Focus, automobil koji inače vozi Ivković, a požar se proširio i na okolna vozila Peugeot 206 i Hyundai.

Nogometnom treneru Tomislavu Ivkoviću ponovno je zapaljen automobil i to svega 19 dana otkako mu je zapaljen auto bivše žene Tihane Zrnić. Prije nešto više od dva tjedna, točnije 4. ožujka u garaži zgrade na zagrebačkom Oboju planuo je VW Passat koji je registriran na njegovo ime, ali ga koristi njegova bivša supruga. Otprilike u isto doba, oko 18 sati, planuo je 23. ožujka i njegov Ford Focus, automobil koji inače vozi Ivković, a požar se proširio i na okolna vozila Peugeot 206 i Hyundai. Srećom, kao i prvi puta, brzo su reagirali vatrogasci i policija pa je vatra uzbrzo ugašena, ali su auti pretrpjeli veliku štetu.

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Uzrok požara za sada nije poznat, a na svu sreću ozljeđenih osoba nema, no, ne možemo se ne zapitati kome se to i zašto Ivković zamjerio? Trener ni prvi puta kada mu je zapaljen auto nije imao pojma tko bi i zašto to mogao napraviti, a isto je kazao i sada.

“Sad je planuo drugi auto, znači teško mi je vjerovati da u tri tjedna netko može nešto tako napraviti. Pa nemam pojma, više nisam normalan. Jedino što me brine to su moja djeca ništa drugo”, kazao je zabrinuti Ivković za RTL, pritom napomenuvši kako se osjeća kao šef “Cosa nostre”. Tko je i zašto palio automobile Tome Ivkovića za sada nije poznato, no kako je prvi požar bio podmetnut, a i ovaj je vjerojatno, logika nalaže kako nije riječ o slučajnosti i kako netko ima opasnih problema s trenerom Ivkovićem.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

>>> BIVŠOJ ŽENI POZNATOG TRENERA ZAPALILI AUTO: ‘To je strašno, mogli su izgorjeti svi u zgradi, požar se strašno brzo širio’


Komentari