Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava

insideout.hr

Ako ste trenutno u potrazi za poslom, možda vam se smiješi životna prilika! Naime, kako piše Večernji.hr, nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlične pozicije!

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

Pliva zapošljava stručnjaka za planiranje proizvodnje (m/ž) u Zagrebu. Glavna odgovornost na ovom poslu uključuje osiguravanje pravovremene raspoloživosti proizvoda prema zahtjevima tržišta. Koje sve uvjete trebate zadovoljiti? Provjerite na linku i sretno s prijavama!

Tekstilpromet vodeća je tvrtka u trgovini i distribuciji odjeće, tekstilnog repromaterijala i pribora u regiji. Trenutno proširuje svoj tim u Zagrebu zapošljava voditelja maloprodajnog formata (m/ž) s iskustvom te razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama. Ako ste uz sve to zaljubljenik/ica u modu i vidite se kako radite s brandovima poput Gerry Webera, Manga, prijavite se putem linka.

PPD ima otvoreno radno mjesto na poziciji: Project Assistant (m/ž) u Zagrebu. Za ovaj posao trebate izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine kako biste paralelno obavljali više zadataka. Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje računalnih alata, uvjet su za prijavu. Detalje potražite na linku.

Q Experience, mlada tvrtka s ambicioznim planovima traži komunikativne, poduzetne i ambiciozne ljude! Trenutno zapošljava specijalista u službi za korisnike (m/ž) u Zagrebu i Varaždinu. Ako odlično poznajete njemački, švedski, poljski, nizozemski, talijanski ili francuski jezik, informatički ste pismeni, komunikativni, volite rad u timu i imate snažnu želju za učenjem, ovo je prilika koja se ne propušta! Klik na link!

LPP Croatia d.o.o., vodeći modni trgovački lanac odjećom u Poljskoj, ima otvorene 4 radne pozicije za rad u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu! Store Manager, Logistic & Loss Prevention Officer, samo su neke od pozicija koje možete potražiti na linku, pravovremeno se informirati o uvjetima i prijaviti se na vrijeme. Sretno!


Komentari