Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Pexels

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi prilika života!

Naime, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta, piše Poslovni.hr. Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Specijalista u Centrima dijeljenih aktivnosti (m/ž). Članovi timova Centara dijeljenih aktivnosti dio su računovodstvenih, nabavnih ili timova za ljudske potencijale. Uvjeti za prijavu su radno iskustvo iz jednog od relevantnih područja računovodstva, nabave ili administracije ljudskih potencijala, odlično znanje engleskog jezika, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Sberbank d.d. zapošljava Voditelja platnih servisa u OJ upravljanje podrškom poslovanja (m/ž). Poslovna odgovornost sastoji se od unosa podataka, verifikacije, autorizacije i kontrole SWIFT poruka, slanja dnevnih promjena u Jedinstveni registar računa, i dr. Profil koji se traži je VŠS/VSS (ekonomskog usmjerenja) uz organizacijske sposobnosti i managerske vještine. Opširnije pronađite ovdje.

Jysk d.o.o. zapošljava Administratora u IT odjelu (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Kao administrator u Helpdesku Vaše glavne odgovornosti su podrška prodavaonicama i administrativnim funkcijama u rješavanju pitanja vezanih uz IT te osiguravanje da svi zaposlenici imaju potrebna znanja o administrativnim rutinama i procedurama koje se koriste u JYSKu. Opširnije potražite ovdje.

TaxiRide zapošljava Voditelja projekta TaxiRide (m/ž). Traži se osoba koja bi se bavila razvojem usluge, povezivanjem s novim poslovnim partnerima, nadzorom rada dispečera i bila bi odgovorna za održavanje visoke razine kvalitete usluge na svim lokacijama unutar Hrvatske. Za prijavu je potrebna vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika, urednost, sklonost timskom radu, te komunikativnost. Opširnije potražite ovdje.


Komentari