Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Depositphotos

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi životna prilika!

Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta. Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

PRO-monting d.o.o. zapošljava Asistenta u administraciji i ljudskim resursima (m/ž). Radi se o poslovim upravljanja ljudskim resursima, koordinacija administrativniih aktivnosti selekcijskih procesa, i sl. Za prijavu je potrebno imati izražene komunikacijske i organizacijske vještine. Opširnije potražite ovdje.

Zepter traži Izvršnog direktora prodaje i marketinga (m/ž). Poslovi uključuju razradu i planiranje marketinških aktivnosti, izradu mjesečnih i godišnjih planova, razvoj prodaje u regiji, itd. Traži se kandidat sa završenim sveučilišnim studijem, izvrsnim komunikacijskim vještinama. Mogućnost je rada i van ureda, te fleksibilno radno vrijeme. Opširnije potražite ovdje. Opširnije potražite ovdje.

Anić Holding Plus zapošljava Asistenta direktora u odjelu računovodstva (m/ž). Traže se mladi, dinamični, samostalni suradnici na koje se može računati. Kandidati će direktno raditi i blisko surađivati s direktoricom oko svih poslovnih procesa unutar odjela. Tvrtka nudi fiksno radno vrijeme i stalni radni odnos. Više potražite ovdje.

TOI TOI d.o.o traži Zamjenika voditelja voznog parka i logistike (m/ž). Osoba se u stalni radni odnos na određeno vrijeme, a za prijavu je potrebno minimalno 3 god iskustva, SSS, VŠS ili VSS, vozačka B i C kategorija, te dobro poznavanje Worda i Excela. Opširnije pronađite ovdje.

Ridecar traži Referenta u poslovnici rent a cara. Posao se sastoji od iznajmljivanja vozila, prodaji dodatnih usluga, brizi o vozilima, kontaktu s klijentima, i sl. Od potrebnih znanja ističu se poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika i minimalna SSS. Opširnije potražite ovdje.

Medtronic zapošljava Informacijskog specijalista za ljudske resurse. Na ovom radnom mjestu možete računati na profesionalni i osobni razvoj, uzbudljive izazove i dinamično okruženje. Ovo je uzbudljiva prilika da kao HR stručnjak za informiranje preuzmete odgovornost za pružanje potpune administrativne pomoći lokalnim HR poslovnim partnerima i centrima izvrnosti. Opširnije potražite ovdje.


Komentari