Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Flickr

Ako se trenutno u potrazi za poslom, možda vam se smiješi životna prilika! Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Modiana traži Prodavača / modnog savjetnika u King Crossu u Zagrebu. Osoba će biti zadužena za prodaju i savjetovanje kupaca te pripremu u prezentaciju robe za prodaju. Ako ste komunikativni, ljubazni i razumijete se u modu i modne brendove, prijavite se ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju više prodavača / trgovaca u Zagrebu i Vodicama. Poželjno je radno iskustvo ali nije uvjet. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Cammeo je u potrazi za Voditeljem ljudskih potencijala. Primarna odgovornost ove pozicije će biti rad na razvoju zaposlenika, poboljšanja tvrtke kao mjesta za rad, te definiranje HR strategije prema strategiji Društva. Ako imate izvrsne interpersonalne vještine, timski duh i visoko razvijene organizacijske vještine, prijavite se ovdje.

Orizon u skoroj budućnosti otvara representative office u Zagrebu i traže Project Managera za regrutaciju. Ako imate iskustva u poslovima regrutacije, a želite u Zagrebu raditi po njemačkim standardima i uvjetima, javite se na razgovor. Brza prijava.

Klub Kalifornija je poduzeće s dugogodišnjim zastupstvom svjetski poznatih brendova obuće kao što su Dockers i Tom Tailor. Radi proširenja zastupstva na nove ekskluzivne brendove tražimo pojačanje u svom radnom timu na radno mjesto Suradnika u veleprodaji. Osoba će biti zadužena za vođenje i organizaciju veleprodaje, ostvarivanje prodajnih planova te kontrolu zaliha, naručivanje, sortiranje i preuzimanje robe. Više o uvjetima koje kandidat mora zadovoljiti, pročitajte ovdje.

cip Marketing traži prodavača za projekte Adidasa i Reeboka u Hrvatskoj. Opširnije pročitajte ovdje.

Danska kompanija JYSK traži osobu za radno mjesto Prodajnog i Marketinškog asistenta. Posao koji se traži od zaposlenika je kreiranje benera i ostalih marketinških materijala te osmišljavanje kampanja. Opširnije o ovom poslu i koje se uvjeti traže, provjerite ovdje.

Komentari

Komentari