Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi odlična prilika!

Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta, stoga provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Financijska agencija (Fina) zapošljava Višeg specijalista za IT podršku poslovnom sustavu u Odjelu za odnose sa sudionicima i operativnu podršku, Nacionalni Klirinški sustav, Sektor usluga za financijsku industriju (m/ž). Vaši zadaci bit će podrška u obavljanju tehnološko analitičkih poslova, sudjelovanje u razvoju poslovnih modela, i dr. U pitanju je rad na određeno vrijeme do povratka odsutnog radnika. Opširnije potražite ovdje.

Pliva traži Stručnjaka za regulatorne poslove (m/ž). Kao član tima bit ćete odgovorni za koordinaciju i pripremu dokumentacija potrebne za registraciju, sudjelovanje u održavanju registracijske dokumentacije, i sl. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS – farmacija, kemija, kemijska tehnologija, biotehnologija, veterina, medicina, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Horus Business Consulting zapošljava Voditelja projekata za EU fondove (m/ž). “Cijenimo kvalitetne djelatnike i kontinuirano ulažemo u edukacije kako bi naši djelatnici bili što kompetentniji na tržištu. Iskustvo nam je pokazalo da je sinergija tima jedan od ključnih faktora uspjeha u našem poslu”, ističu u tvrtki koja nudi mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i profesionalnog razvoja. Opširnije potražite ovdje.

P&G je objavio oglas u kojem se što prije traži “Finance Intern (m/ž)” sa zaposlenjem u Zagrebu. Opširnije potražite ovdje.

Medtronic je objavio oglas u kojem se traži “Office Coordinator and Country Manager Assistant” (m/ž) za područje Zagreba. Opširnije potražite ovdje.

Komentari

Komentari