Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu i okolici zapošljavaju

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi odlična prilika!

Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlične pozicije, stoga provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Fina zapošljava Pomoćnika direktora Sektora usluga za financijsku industriju (m/ž). Vaši zadaci bit će pomaganje direktoru sektora u organizaciji poslovnih procesa i aktivnosti te predlaganje potrebnih poboljšanja, ganiziranje procesa poslovnog planiranja za Sektor, praćenje realizacije plana i predlaganje racionalizacije troškova, i dr. Od vas se očekuje VSS/mag./struč.spec.– tehnički, prirodni ili društveni smjer i 10 godina radnog iskustva. Opširnije pronađite ovdje.

Deegloo d.o.o. (Digital Igloo) mlada je tvrtka s mladim i ambicioznim timom usmjerenim ka razvoju kvalitetnog softvera za američko tržište, a upravo zapošljavaju Java Spring engineera (m/ž). Za početak se nudi plaća u skladu s razinom iskustva i želje za doprinosom te godišnji bonus zbog dodatne motivacije. Opširnije pronađite ovdje.

Media Polis grupa je full service marketinška agencija koja svojim klijentima nudi usluge razrade komunikacijske strategije, media planiranja i zakupa oglasnog prostora, te digitalne strategije, kreativnog koncepta, produkcije, community managementa i ostalog. Agencija traži Performance Marketing Specialista – Junior / Senior (m/ž). Opis posla je praćenje i analiziranje podataka u Google Analytics-u, postavljanje Google AdWords kampanja, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Zelene tehnologije zapošljavaju Voditelja razvoja (m/ž). Opis posla je vođenje i koordiniranje razvoja novog .NET programskog rješenja, upravljanje manjim razvojnim timom, samostalno planiranje i vođenje razvojnog projekta, i sl. U pitanju je stimulativno radno okruženje koje potiče i nagrađuje inicijativu i nove ideje. Više potražite ovdje.

AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. je najbrže rastuća tvrtka u području profesionalne foto, video i audio opreme. Trenutno pojačavaju tim i traže Prodajnog specijalista za foto opremu (m/ž). Radi se o vođenju i širenju asortimana foto opreme unutar tvrtke, prodaji profesionalnih fotoaparata i prateće opreme, savjetovanju klijenata, i sl. Više potražite ovdje.

Kühne & Nagel d.o.o. zapošljavaju Suradnika u obračunu plaće (m/ž) u Svetoj Nedelji. Tvrtka je u potrazi za dinamičnom osobom koja će se uklopiti u tim mladih ljudi i sudjelovati u obračunu i pripremi poslova za obračun plaća, izradi izvještaja te raznih administrativnih poslova vezanih za obračun plaće. Opširnije pronađite ovdje.


Komentari