Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Flickr

U potrazi ste za novim poslom? Možda vam se smiješi životna prilika! Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta!

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

Tvrtka Pepco traži financijskog asistenta. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Adria Grupa traži Voditelja poslova unutarnjeg čišćenja. Od kandidata se očekuje visoka razina odgovornosti, uslužnost, samostalnost u radu, fleksibilnost, izražene komunikacijske sposobnosti, dobre organizacijske vještine, razvijene analitičke sposobnosti, sposobnost rješavanja problema i donošenja odluka u izazovnom radnom okruženju te sposobnost za konstruktivan timski rad. Brza prijava.

Talijanska tvrtka, zbog širenja prodajne mreže muškog talijanskog brenda Barbolini, traži osobe za poziciju prodavača. Osoba će biti zadužena za rad na blagajni trgovine, brigu o urednosti prodajnog prostora te zaprimanje i izlaganje robe. Stimulativna primanja, plaćeni prijevoz u iznosu od 500 kuna samo su neke od pogodnosti rada za ovu tvrtku. Brza prijava.

Cammeo je u potrazi za Dispečerom, a u opisu posla stoji da će zaposlenik biti zadužen za zaprimanje poziva u call centru, prosljeđivati narudžbe za vozače te komunikaciju i kontrolu rada vozila u smjeni. Stalni radni odnos i mogućnost napretka samo su neke od pogodnosti. Brza prijava.


Komentari