Tražite posao? Velike tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novim poslom, zavirite u ove ponude poslova koje nude velike tvrtke u Zagrebu.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

BIPA je dio REWE grupe, koja sa više od 330.000 svojih zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija. Zapošljava Category Managera za grad Zagreb.

  • Osnovni su zadaci za ovu poziciju odgovornost za upravljanje asortimanom, realizacija postavljenih parametara, razvoj mreže dobavljača, ugovaranje poslovnih aktivnosti te analiza i praćenje potreba tržišta. Više o uvjetima natječaja potražite ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju Voditelja Premium Store-a u Zagrebu.

  • Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjan je ekonomski ili ugostiteljski smjer. Ukoliko ste proaktivni, inovativni, komunikativni te volite raditi u timu te imate i vozačku dozvolu B kategorije, govorite engleski i poznajete rad na računalu, prijavite se ovdje.

Turbo-Tec zapošljava Prodajnog managera za posao u Zagrebu.

  • Svakodnevni kontakti s postojećim klijentima i pronalazak novih, prezentacije usluga kompanije kao i građenje dugoročnih veza s klijentima. Ako tražite stabilan posao u međunarodnoj kompaniji i mogućnost napredovanja, prijavite se ovdje.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži Voditelja kuhinje u stalni radni odnos.

  • Potrebna je završena ugostitelja škola te jedna godina radnog iskustva. Prednost je iskustvo u upravljanju kuhinjom, poznavanje HACCP sustava te priprema velikog broja dnevnih obroka. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Smit Commerce d.o.o. je renomirana tvrtka za trgovinu građevinskim i instalacijskim materijalom.

  • Traže Prodavača / Blagajnika koji će raditi na blagajni, slagati i puniti police te brinuti o izgledu i čistoći prodajnog prostora. Brza prijava.

TAPESS d.o.o. je u Republici Hrvatskoj jedan od vodećih uvoznika i distributera proizvoda za profesionalnu higijenu. U potrazi su za Voditeljem nabave, logistike i distribucije. 

  • Osoba će biti zadužena za vođenje i upravljanje odjelima nabave, logistike i distribucije, standardizaciju i kontrolu procesa rada te organizaciju kadrova te razvoj strategije odjela. Ako želite raditi u ambicioznom i dinamičnom timu, prijavite se ovdje.


Komentari