Tražite posao u Zagrebu? Pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Foto: Pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Triglav Savjetovanje d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja grupe zastupnika (m/ž) u Gradu Zagrebu (Zagrebačkoj županiji, Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji). Od odabranog kandidata očekuje se završena srednja škola ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, 3 godine radnog iskustva, energičnost i usmjerenost na ostvarenje zadanih ciljeva. Prijave se zaprimaju do 31.05., a aplicirati možete putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti Juniora knjigovođu (m/ž). Glavne odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju provjeru ispravnosti dokumentacije, knjiženje svih knjigovodstvenih događaja prema vjerodostojnim dokumentima i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Internet, Outlook), aktivno znanje jednog stranog jezika u govoru i pismu te samoinicijativnost u radu i rješavanju problema. Prijavite se.

Cash on delivery express d.o.o., tvrtka u kojoj rade osobe s više od 20 godina iskustva u domaćoj i međunarodnoj ekspresnoj distribuciji pošiljaka, zapošljava na 6 pozicija u Zagrebu, Zadru, Bjelovaru, Rijeci i Dubrovniku. Administrator (m/ž) i dostavljač/vozač (m/ž) traženi su kadrovi za ovog poslodavca. Ako vas je jedna od ovih pozicija zainteresirala, provjerite detalje na linku.

Stomatološka poliklinika ARENA, vrhunska je specijalizirana zdravstvena ustanova iz
parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije. Kako bi nastavila uspjehe u ”uigranom ritmu” zapošljava koordinatora rada zubotehničkog laboratorija (m/ž) u Zagrebu. Glavna odgovornost na ovom poslu obuhvaća organizaciju i koordinaciju aktivnosti laboratorija, kao i sudjelovanje u razvoju, unaprjeđenju i organizaciji kontrole kvalitete radova. Nudi vam se iznadprosječno visoka plaća sukladno odgovornostima, kao i službeno vozilo i rad u uspješnoj i stabilnoj firmi. Imate vremena do 31.05. – prijavite se.

Dupin d.o.o., jedan je od vodećih distributera konditorskih proizvoda vrhunskih inozemnih brendova u regiji i prisutan je na tržištima Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. Radne pozicije koje čekaju da ih se popuni su: asistent voditelja maloprodaje (m/ž), viličarist – skladišni radnik (m/ž), vozač – dostavljač (m/ž), prodavač (m/ž). Ukoliko smo vas zainteresirali s nekom od navedenih pozicija, provjerite detalje na linku.

Seul restoran d.o.o. traži kuhara (m/ž) za korejski restoran „Omma“ u Zagrebu. Ako želite postati majstor u jednoj od najpopularnijih svjetskih kuhinja, a voljeli biste raditi u pozitivnom i motivirajućem timu, na dobrom ste putu da to i ostvarite. Aplicirajte na ovaj natječaj putem brze prijave već danas!

Welmax za svoj tim traži operatera u call centru (m/ž). Ukoliko se odlučite prijaviti, ne zaboravite – svaki poziv je kao izazov, prilika za učenje, upoznavanje različitih karaktera i nadogradnja vaših komunikacijskih vještina. Posao u Welmaxu više je od ugodnih sastanaka u dobrom društvu. Mjesto rada je Zagreb (Šestine), a prijavu možete izvršiti već danas.

Zagrebačke pekarne Klara, sa 150 godina tradicije i iskustva, kontinuirano rastu i napreduju. Baš zato zapošljavaju referenta prodaje (m/ž), koji će redovito obilaziti kupce te neprestano raditi na unaprjeđenju i povećanju prodaje. Da biste se uklopili u ovaj natječaj trebate imati minimalno SSS, vozačku dozvolu B kategorije, a potrebno je i znanje rada na računalu, kao iskustvo iz ovog područja. Na ovaj posao u Zagrebu možete aplicirati sve do 31.05.

TPK-Zavod d.d., kompanija sa 68-godišnjim iskustvom u području osiguranja i kontrole kvalitete strojarskih i zavarivačko-montažnih radova, u stalnoj je potrazi za kadrovima koji će ojačati njihov tim. Trenutno je traženi djelatnik u Zagrebu računovođa (m/ž). Glavne zadaće na ovom poslu uključuju knjiženje transakcija u glavnu knjigu, obračun plaća, komunikaciju s ostalim sektorima te praćenje zakona i propisa. Osnovni uvjeti koje kandidati trebaju zadovoljiti obuhvaćaju petogodišnje iskustvo, SSS/VŠS ekonomskog smjera te osnovno znanje engleskog ili njemačkog jezika. Više informacija doznajte na linku i prijavite se do 29.05.

OVS, talijanski modni brend koji je popularan u cijelom svijetu i koji na godišnjoj razini ima 14 milijuna kupaca, za svoj tim traži blagajnika/prodavača (m/ž) u Zagrebu (Osijeku, Splitu). Odjeća za žene, muškarce i djecu dostupna je po pristupačnim cijenama, pa ne čudi zašto mame tu količinu ljudi u svoje dućane. Ako volite modu, komunikativni ste, a dijeljenje modnih savjeta nije vam strana pojava, zasigurno biste trebali provjeriti ovaj oglas za posao i uvjeriti se i sami da ste pravi kandidat/kinja za njega.

DIV Grupa d.o.o., najveća je grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Bitno je naglasiti da tvrtku obilježava stabilnost, rast i povećanje broja partnera te krajnjih potrošača u svim godinama postojanja. A dobra vijest je i da zapošljava stručnjaka za pripremu i provedbu EU projekata (m/ž) u Zagrebu. Odabranog kandidata/kinju očekuje provedba projekata sufinanciranih iz EU/HR fondova. Informirajte se u oglasu i aplicirajte!

 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ”po svojoj mjeri” i na vrijeme se prijavite prijavite. Sretno.


Komentari