Tražite posao u Zagrebu? Nekoliko velikih tvrtki zapošljava

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi životna prilika! Naime, kako piše Poslovni dnevnik, nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta, stoga provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Njemačka tvrtka MADRIA GmbH s poslovnicom u Zagrebu, traži osobu sa znanjem njemačkog jezika za poziciju: Voditelj poslova za njemačko tržište (m/ž). Očekivana početna plaća je 5 000 kn + stimulans. Imate mogućnost putovanja u Njemačku, Austriju i Sloveniju na sastanke, seminare i edukacije? Prijavite se ovdje.

Financijska agencija (Fina) ima 3 otvorene pozicije do 31.08. Požurite i aplicirajte za sljedeća radna mjesta: Suradnik za podršku poslovnom centru (m/ž), Suradnik za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž), Viši specijalist za tehnologiju (m/ž). Provjerite koji su uvjeti i ubrzajte prijave.

DEKRA zapošljavanje d.o.o. agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga. Za klijenta CADCAM Grupu traži se PLM konzultant (m/ž) za rad u Zagrebu. Od odgovornosti izdvaja se aktivno sudjelovanje u realizaciji prodajnih aktivnosti, implementaciji i uspješnom završetku implementacije PLM rješenja i usluga. Opširnije potražite ovdje.

Kopun i Kopun d.o.o., obiteljska je tvrtka koja u hrvatskom vlasništvu pruža revizije poreznog i poslovnog savjetovanja. Društvo je članica svjetske mreže nezavisnih računovodstvenih i savjetodavnih tvrtki, a na tržištu posluje od 1990. godine. Trenutno ima raspisana 2 natječaja: Asistent u reviziji (m/ž) i Specijalist obračuna plaća (m/ž). Klikom na link doznajte više.

Dom Medisal, dom za starije osobe koji posebnu pažnju posvećuje vrhunskoj i profesionalnoj usluzi osobama starije dobi te kontinuirano radi na vlastitom stručnom, tehnološkom i kadrovskom razvoju, proširuje tim na 4 pozicije: Medicinska sestra/tehničar, Njegovateljica/Njegovatelj, Servirka (m/ž), Spremačica (m/ž). Detaljno o uvjetima provjerite klikom na link.

Venema d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž) u računovodstvenom servisu s velikim mogućnostima učenja i napredovanja. Posebne pogodnosti koje poslodavac nudi su uredna primanja, odlični uvjeti rada, kvalitetan tim i klijenti. Ako imate SSS i petogodišnje iskustvo, onda je ovo prilika za vas. Kliknite na brzu prijavu.


Komentari