Tražite posao u Zagrebu? Donosimo vam top 10 poslovnih prilika koje se ne propuštaju!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Bleu Homme d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u skladištu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 11.8. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, odgovornost, spretnost, točnost. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Aplicirajte.

Dom za starije i nemoćne osobe Severović traži pomoćnog kuhara u domu za starije i nemoćne (m/ž). Mjesto rada su Novaki Bistranski, a rok prijave 3.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pripremanja i kuhanja obroka te serviranja obroka. Prijavite se putem linka

Incite code d.o.o. u potrazi je za novim radnim osobljem za rad u Svetoj Nedjelji: djelatnik za tehničku podršku u proizvodnji (m/ž) i radnik u proizvodnom pogonu (m/ž). Rok prijave je 6.8. Poslodavac očekuje osnovno poznavanje engleskog jezika i višegodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Šafram d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 4.8. Potrebni su minimalno petogodišnje iskustvo rada u struci, osnovno znanje engleskog jezika, odlično znanje MS Office-a, a prednost donosi iskustvo rada u programu Point 2000. Prijavite se.

Bazzar.hr zapošljava na poziciji voditelj odjela korisničke podrške operativnih poslova (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 8.8. Potrebno je: minimalno tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima većeg od deset zaposlenika, proaktivnost i samostalnost u zaključivanju, odgovornost. Prijavite se na linku

Ziegler u potrazi je za programskim inženjerom/ inženjerom elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 25.8. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskog jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

LAD 1 traži ovlaštenog računovođu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.8. Posao obuhvaća unos i obradu robno materijalne dokumentacije, naručivanje robe, knjiženje računa i ostalo. Potrebni su minimalno deset godina iskustva u računovodstvenim poslovima i poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje

Tres Commas traži savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Rok prijave je 9.8., a mjesto rada Zagreb. Potrebni su znanje traženih jezika, iskustvo rada u prodaji i odlične komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Scott Bader d.o.o. traži koordinatora knjigovodstva dobavljača (m/ž) u Zagrebu. Posao obuhvaća pouzdano osigurati i uredno evidentirati račune dobavljača u međunarodnom poslovanju i slično. Uvjeti su izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka razina korištenja MS Office-a s naglaskom na Excel. Očekuju se preuzimanje inicijative, timski rad, efikasnost, analitičnost. Rok prijave je 6.8. Aplicirajte.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž) .Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4.000 eura. Traže se komunikativnost i orijentiranost na korisnika te razumijevanje korisnika. Posao se radi od kuće, a rok prijave je 20.8. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 


Komentari