Tražite posao? Nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta

FOTO: Pexels

Ako ste u potrazi za poslom, provjerite što se nudi u Zagrebu.

Pogledajte koji su uvjeti, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

  • Ulla Popken je najpoznatija svjetska modna marka odjeće za osobe punijeg stasa, a trenutno traži Prodavača (m/ž) za radno mjesto u zagrebačkom Avenue Mallu. Zadaci su primanje kupaca i prezentacija proizvoda, vođenje prodajnog razgovora te savjetovanje kupaca, upoznavanje s asortimanom i specifičnostima, i dr. Za prijavu je potrebna srednja stručna sprema – trgovac, minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poželjno u prodaji brendirane tekstilne robe i poznavanje rada na računalu. Opširnije potražite ovdje.
  • Merkur osiguranje zapošljava Suradnika u Odjelu podrške kupcima (m/ž) s radnim mjestom u Zagrebu. Ključne odgovornosti i zadaci su zaprimanje dolaznih poziva, odgovaranje na upite i komunikacija s postojećim i novim klijentima u skladu s poslovnim procedurama društva, i sl. Zahtjevi radnog mjesta su srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office paketa, i dr. Opširnije potražite ovdje.
  • Tei-MC Zagreb zapošljava Menadžera prodaje / Voditelja prodaje za građevinsku mehanizaciju / Sales Managera (m/ž). Traže se mladi, ambiciozni, sposobni kandidati iz grada Zagreba i okolice, a od kandidata se očekuje planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje poslova prodaje, te prodaja građevinski mehanizacije i servisnih usluga, naplata realizirane prodaje. Osoba se prima u stalni radni odnos, a opširnije možete pronaći ovdje.
  • Otis je najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima u području kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša. Za radno mjesto u Zagrebu traži se Rukovoditelj operative nove opreme (m/ž). Glavne odgovornosti osobe zaposlene na ovoj poziciji bit će organizacija izvođenja radova montaže novih dizala, organizacija i koordinacija izvođenja montažnih radova novih dizala s podugovarateljima, i dr. Opširnije potražite ovdje
  • Supera kvaliteta d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika za uredsko poslovanje i financije (m/ž). Traži se odgovorna i pouzdana osobu za samostalno obavljanje uredsko-administrativnih i financijskih te organizacijsko–logističkih poslova. Posebne pogodnosti su raznolikost i dinamičnost, rad u malom timu s velikim domaćim i međunarodnim iskustvom, a vrsta posla je stalni radni odnos. Opširnije potražite ovdje.


Komentari