Tražite posao? Provjerite što se sve nudi u Zagrebu

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi životna prilika!

Naime, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu u potrazi je za djelatnicima, piše Poslovni dnevnik, stoga provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se!

Sretno!

GRAWE Hrvatska je u potrazi za predstavnikom prodaje, točnije 2 djelatnika s mjestom rada u gradu Zagrebu. Neki od zadataka su izrađivanje vlastitog portfelja pribavljanjem novih stranaka, rad na terenu, kreiranja najboljih ponuda za klijente i slično. Ako ste dinamični, komunikativni, inovativni i poduzetni te poslu pristupate proaktivno, prijavite se ovdje.

Njemačka tvrtka MADRIA GmbH s poslovnicom u Zagreb, traži osobu sa znanjem njemačkog jezika za poslove prodaje usluge, vođenja poslova i zapošljavanja radne snage u Austriji i Njemačkoj. Početna plaća je 5000 kuna plus stimulans. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Mogućnost putovanja u Njemačku, Austriju i Sloveniju na sastanke, seminare i edukacije. Brza prijava.

Digitalac Spot On traži Specijalistu za digitalni marketing koji će biti zadužena za izradu strategije online komunikacije i upravljanje svim online aktivnostima, istraživanje i analiza potencijala online kanala. Kandidat mora imati napredno poznavanje Google Ads alata i Facebook oglašivačkih alata te posjedovanje minimalno 3 Google Ads certifikata. Opširnije o odgovornostima i zahtjevima pročitajte ovdje.

Stomatološka poliklinika ARENA je vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije. U potrazi su za WordPress Developerom koji će biti zadužen za razvoj stranica i predložaka, administracije baze podataka te upravljanje i odobravanje sadržaja web stranice. Ako imaš 2 godine iskustva te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, prijavi se ovdje.

Tvrtka RideCar je brend specijaliziran za uslugu najma vozila s vozačem, jedinstven na hrvatskom tržištu. Zapošljavaju Voditelja odjela marketinga. Od potrebnih kvalifikacija potrebna je samostalnost u kreiranju marketinških aktivnosti brendova, prilagodbi kataloga, oglasa i press materijala. Ako ste kreativna i dinamična osoba te imate iskustvo rada na društvenim mrežama i digitalnih medija, prijavite se ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara traže Asistent voditelja odjela javnog i međunarodnog transporta. Od kandidata da prati rad i kretnje vozača i vozila, kontrolira dokumentaciju te ostale administrativne poslove. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine i znanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Hrvatska komora dentalne medicine u potrazi je za Višim službenikom u uredu za organizacijske poslove. Osoba će biti odgovorna za Pripremanje i organizacija tečajeva trajnog usavršavanja za članove Komore, izrađivanje idejnih rješenja letaka za tečajeve stručnog usavršavanja te rad na poslovima tiskanih i elektronskih medija Komore. Osoba se prima za stalno uz probni rok, a uvjet je 3 godine radnog iskustva. Brza prijava.

Alexander Mann Solutions zapošljavaju ‘Recruitera‘ s mjestom rada u Zagrebu ili Sofiji. Opširnije o poslu saznajte ovdje.

August Research zapošljava ‘Clinical Project Administratora‘. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.


Komentari