Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava, provjerite uvjete

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za poslom, možda vam se smiješi prilika života! Naime, kako piše Poslovni dnevnik, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta!

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži Voditelja prodaje IT rješenja i usluga s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Opis posla biti će savjetovanje klijenata o njihovim poslovnim potrebama, priprema ponuda, provedba ugovora i zaključivanje transakcija. Tvrtka nudi minimalno 2000 eura bruto mjesečnu plaću te plaćeni prijevoz, regres i božićnicu. Ako ste zainteresirani za ovaj posao, prijavite se ovdje.

Zagrebački prometni zavod traži Stručnog suradnika za računovodstvene i financijske poslove. Neki od zadataka ovog radnog mjesta su obračun PDV-a, obračun plaća i ostalih naknada, poslove platnog prometa. Uvjeti su VŠS/VSS ekonmoskog smjera, najmanje 3 godine radnog iskustva te izražene analitičke sposobnosti. Brza prijava.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Prodajnog predstavnika u Sesvetama. Komercijalni kontakti i obilasci kupaca te redovito tjedno i mjesečno izvještavanje samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Ako imate minimalno 2 godine radnog islustva u veleprodaji te minimalno SSS obrazovanje, prijavite se ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži Stručnjaka za suradnicu/Suradnika u timu Hosting & Cloud Services. Osoba će biti zadužena za administraciju i praćenje IT komponenti, podršku tijekom implementacije tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera kao i analize i inspekciju procesa. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto Stručnog suradnika za upravljanje podacima za analizu rizika. Osoba će biti odgovorna za organizaciju poslovanja iz područja upravljnja rizicima, izrada i priprema podataka za upravljanje rizicima za potreber grupe. Potrebna je VSS ekonmskog smjera, poznavanje SQL i Power BI-a te analitičke sposobnosti. Prijavite se ovdje.

Tvrtka TOI TOI traži Administrativno knjigovodstvenog referenta. Osoba će biti zadužena za vođenje administracije i kjnigovodstva, radne naloge, fakture te komunikaciju s klijentima. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetničkog vježbenika/icu bez ili sa položenim pravosudnim ispitom u Zagrebu. Ukoliko želite stimulativnu plaću, rad s vodećim svjetskim odvjetničkim društvima i u poticajnoj sredini, prijavite se ovdje.


Komentari