Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta

FOTO: Flickr

Ako ste trenutno u potrazi za poslom, možda vam se smiješi prilika života! Naime, nekoliko tvrtki u Zagrebu nudi odlična radna mjestam, piše Večernji.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje poznavanje rada u foto studiju, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje rada u Lightroomu i Illustratoru. Više o opisu posla i načinu prijave pogledajte ovdje.

HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE d.o.o. raspisala je oglas za izbor polaznika za osposobljavanje za kontrolore zračnog prometa. Potražuje se toranjski kontrolor u AKZP Zagreb/Lučko (m/ž) – 4 polaznika. Uvjeti prijave kandidata su četverogodišnja srednja stručna sprema, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice EU. Kandidati trebaju biti rođeni 1990. Ili biti još mlađi (poradi specifičnosti zanimanja) te imati zdravstvenu sposobnost („kategorija 3“ zrakoplovnog osoblja). Više o natječaju pogledajte ovdje.

PwC zapošljava na poziciji strategy and operation consultant (m/ž) za rad u Zagrebu. Kvalifikacije potrebne za ovu poziciju su: sveučilišno obrazovanje, najmanje 3 godina iskustva u području strateškog i operativnog savjetovanja ili rad na sličnoj poziciji.  Idealan kandidat treba biti otvoren za putovanja po regiji (3/5 dana tjedno), imati izuzetne analitičke vještine te sposobnost komuniciranja kompleksnih ideja putem engleskog jezika. Ukoliko ste timski igrač i imate sve potrebne kvalifikacije za ovaj natječaj prijavite se ovdje.

Financijska agencija zapošljava na 10 pozicija po cijeloj RH. Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Moderna je to institucija izgrađena na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti. Poslovnice su povezane sa suvremenom informatičkom tehnologijom i locirane su tako da jamče klijentima lak i brz pristup iz svakog dijela Hrvatske. Poslodavac traži IT programera u Zagrebu te poslovnog analitičara – specijalista (m/ž). Ostale pozicije pogledajte na linku i prijavite se.

TPK-Zavod d.d. iz Zagreba zapošljava na dvije pozicije. Poslodavac traži NDT ispitivača (m/ž) i NDT inženjera (m/ž). Ukoliko vas ispunjavaju redovita primjerena primanja, težite ugodnim i primjerenim uvjetima rada, a skloni ste dinamičnom timskom radu ovaj je posao za vas! Poslodavac nudi i mogućnost putovanja i stručnih usavršavanja u zemlji i inozemstvu. Brzom prijavom do posla – ovdje.

Američka Ambasada traži zaposlenika na poziciji: IRC (Information Resource Center) director (m/f). Potrebne kvalifikacije kandidata: B.A. (preddiplomski studij) iz područja informacija (knjižnične znanosti), engleskog jezika i književnosti ili iz područja novinarstva. Idealan kandidat mora imati najmanje 5 godina iskustva, znanje engleskog jezika – razina IV (kandidati će biti testirani), a potrebna je i razina IV na hrvatskom jeziku. Od vještina se traže i odlične komunikacijske sposobnosti. Mjesto rada: Zagreb. Više informacija o natječaju i načinu prijave pogledajte na linku.

Fidelta, znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž) za rad u Zagrebu. Ukoliko želite raditi u izazovnom i dinamičnom području pružanja usluga u istraživanju novih lijekova, na razvoju i implementaciji modernih istraživačkih tehnika, dobrodošli se u Fideltin tim. Više o uvjetima natječaja i načinu prijave pogledajte ovdje.


Komentari