Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava

FOTO: Depositphotos

U potrazi ste za novim poslom? Možda vam se smiješi prilika života! Naime, kako piše Poslovni dnevnik, nekoliko velikih tvrtki zapošljava na odlična radna mjesta.

Stoga provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

McDonald’s zapošljava radnike u restoranima na brojnim pozicijama u gradu Zagrebu. Ako želite raditi u dinamičnom timu i kontinuirano napredovati, ovo je prilika za vas. Klik na link za prijavu.

Medtronic zapošljava na poziciji: Sales Representative (m/ž) u Zagrebu. Medtronic je vodeća svjetska kompanija za proizvodnju medicinske tehnologije. Svake godine svojim proizvodima pomaže šest milijuna ljudi diljem svijeta u liječenju šećerne bolesti te srčanih, neuroloških i krvožilnih oboljenja i na taj način produžuje i poboljšava kvalitetu života. Želite li postati dio ovog tima, provjerite natječaj i prijavite se.

Poliklinika Bonifarm ima raspisan natječaj za poziciju: Medicinska sestra /Koordinator u kliničkim istraživanjima (m/ž) u Zagrebu. Od kvalifikacija za ovu poziciju od vas se očekuje petogodišnje iskustvo, VŠS za medicinsku sestru, izvrsno znanje engleskog jezika, pouzdanost i odgovoran pristup poslu te orijentiranost na detalje i preciznost. Provjerite detalje na linku.


Digitalna industrijska kompanija GE objavila je oglas za tri radna mjesta: Lead Treasury Analyst (m/ž) i Field Service Technician (m/ž) u Karlovcu, te Sales Leader (m/ž) u Zagrebu. Više pronađite ovdje.

European Bank for Reconstruction and Development – EBRD zapošljava na poziciji Associate Banker (m/ž) u Zagrebu. Ako ste prvosupnik ili imate završen fakultet, imate iskustvo u financijskom području i zanima vas rad u međunardnoj tvrtki koja posluje u 67 zemalja, prijavite se brzom prijavom.

Zepter International, multinacionalna kompanija koja posluje na 5 kontinenata i u preko 60 zemalja trenutno proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Administrator ERC-a (m/ž) u Zagrebu. Od poslova vas očekuje unos podataka u poslovnu aplikaciju, administracija baze podataka, komunikacija s poslovnom mrežom i poslovnim partnerima (m/ž). Prijavite se brzom prijavom.

Allegheny Financial d.o.o. nudi posao za poziciju: Stručni suradnik u odjelu inženjeringa (m/ž)u Zagrebu. Od vas se očekuje najmanje 3 godine radnog iskustva u struci te analitičke i organizacijske sposobnosti, poznavanje rada na računalu (MS Office paket i Auto CAD), znanje engleskog jezika u govoru i pismu i položen vozački ispit B kategorije. Kliknite ovdje za više info.

Komentari

loading...
-->