Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava

FOTO: Flickr

U potrazi ste za poslom u Zagrebu? Možda vam se smiješi životna prilika! Naime, kako piše Poslovni dnevnik, nekoliko tvrtki zapošljava na nekoliko pozicija.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o., s više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja i kao članica jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu, proširuje svoj tim u svrhu još boljeg poslovanja. Trenutno ima raspisana 4 natječaja za: Inženjera u opskrbi energentima (m/ž)Rukovoditelja tima za upravljanje sadržajem (m/ž)Vodećeg stručnjaka za IT compliance (m/ž)Citrix administratora (m/ž). Zanima vas nešto od ponuđenog? Klik na link da biste se prijavili.

Sberbank d.d., članica Sberbank grupacije, koja teži postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga, dodatno proširuje tim i zapošljava na 4 pozicije. Stariji odobravatelj rizika pravnim osobama – Corporate /SME/Micros klijenti (m/ž)Savjetnik za transakcije (m/ž), samo su dio pozicija na koje možete aplicirati. Sve potražite na linku.

Pepco, europski diskontni lanac, ima raspisan natječaj na poziciji: Zamjenik voditelja trgovine (m/ž) u Zagrebu. Poslovi koji vas na ovom poslu očekuju uključuju analizu prodajnih rezutata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, kontrolu operativnih troškova te brojne druge zadatke. Ako imate radno iskustvo u trgovini od najmanje 3 godine, SSS (najmanje) te volite raditi s ljudima, evo prilike baš za vas. Detaljnije potražite na linku.

Welmax premium d.o.o. ima raspisana 2 natječaja, jedan za rad na području RH i jedan na području Zagreba. Ukoliko vas zanima rad u metropoli, onda se možete odlučiti za poziciju: Agent/ica u call centru, a ukoliko vam terenski rad nije problem na raspolaganju vam je natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Provjerite oba natječaja na linku. Sretno s prijavama.

European Bank for Reconstruction and Development – EBRD zapošljava na poziciji: Associate Banker (m/ž) u Zagrebu. U vlasništvu 67 različitih zemalja, kao i EU i EIB, EBRD je jedinstvena međunarodna financijska institucija koja podržava projekte na tri kontinenta. Ulaganjem prvenstveno u klijente privatnog sektora, čije se potrebe ne mogu potpuno zadovoljiti na tržištu, promoviraju i poduzetništvo. Ukoliko želite profesionalno rasti i kontantno napredovati, ovo je tvrtka u kojoj trebate raditi. Prijavite se ovdje.

Osnovan 1954., BURGER KING® drugi je najveći lanac fast food restorana u svijetu. Kralj je odlučio otvoriti još radnih mjesta u ‘svom kraljevstvu’ i za potrebe otvorenja novih restorana u Zagrebu i Splitu u potrazi je za predanim i uslužno orijentiranim djelatnicima koji dijele strast “za najbolji okus”! Prijavite se putem brze prijave.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, zapošljava na 2 pozicije: Odvjetnik (m/ž) i Odvjetnički vježbenik (m/ž) – sa ili bez položenog stručnog ispita. Mjesto rada: Zagreb. Zanima vas rad u tvrtki kojoj su profesionalnost, proaktivno djelovanje, međunarodni fokus te individualni pristup potrebama klijenata temelji jedinstvenog pristupa? Kliknite na link i započnite svoju karijeru na pravom mjestu. Sretno.

Dom Ekspert d.o.o. traži Tajnicu/ Agenta u agenciji za poslovanje nekretninama (m/ž). Posao podrazumijeva rad na računalu, slanje/primanje mailova, razgovaranje s klijentima, prezentaciju nekretnina klijentima. Provjerite što se od vas očekuje kako biste bili idealan kandidat za ovo radno mjesto. Detalji su ovdje.


Komentari