Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi prilika života! Naime, kako piše Poslovni dnevnik, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na nekoliko radnih pozicija.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Pepco zapošljava Voditelja trgovine (m/ž). Posao uključuje analizu prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, kontrolu operativnih troškova, i sl. Za prijavu je potrebno radno iskustvo na sličnim poslovima u trajanju od najmanje tri godine, kao i srednja škola. Više pronađite ovdje.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge ima otvoreno radno mjesto na poziciji: Senior Software Developer-Magic UniPaaS/xpa (m/ž) u Zagrebu. Zadaci koji vas očekuju na ovom poslu uključuju izradu analize potreba te planiranje programskog tijeka, implementaciju i daljnji razvoj softverske aplikacije na bazi zajednički definiranih zahtjeva u Magic UniPaaS/xpa. Prijavite se brzom prijavom.

LPP zapošljava “Koordinatora lokalnih projekata” u Zagrebu. Velika međunarodna kompanija jedna je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu, a u ovom slučaju nudi sigurno radno mjesto sa atraktivnom plaćom koja uključuje bonuse i dodatne pogodnosti. Opširnije doznajte ovdje.

TPK-Zavod d.d., kompanija sa 68-godišnjim iskustvom u području osiguranja i kontrole kvalitete strojarskih i zavarivačko-montažnih radova, proširuje tim i zapošljava Inženjera specijalista za metalografiju (m/ž) u Zagrebu. Da biste aplicirali na ovaj natječaj trebate: VSS – diplomu inženjera metalurgije, iskustvo rada u laboratoriju, vozačku dozvolu B kategorije te znanje engleskog jezika (aktivno u govoru i pismu). Više detalja pogledajte ovdje.

Porsche Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji: IT trener za postprodajnu organizaciju (m/ž) u Zagrebu. Vaše glavne zadaće na ovom poslu su organizacija, priprema i provedba IT školovanja za osoblje ovlaštene servisne mreže te podizanje nivoa znanja osoblja naših ovlaštenih servisnih partnera. Želite biti dio ovog uspješnog tima? Svoje ponude i životopis možete poslati do 18.09. Opširnije potražite ovdje.

Kuehne + Nagel Group, uspješna međunarodna grupacija s više od 79 000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1 300 lokacija, dodatno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Specijalist za procese u Odjelu pomorskog prijevoza (m/ž) u Svetoj Nedelji. Nudi vam se prilika za razvoj vaše stručnosti i profesionalni rast. Ovdje pronađite više informacija.


Komentari