Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi prilika života!

Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta. Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se. Sretno!

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetničkog vježbenika/icu bez ili s položenim pravosudnim ispitom u Zagrebu. Ako želite stimulativnu plaću, rad s vodećim svjetskim odvjetničkim društvima i u poticajnoj sredini, prijavite se ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara imaju otvoren natječaj za voditelja premium store-a u Velikoj Gorici. Osoba će biti zadužena za organizaciju posla unutar Premium storea, brigu o kvaliteti ponude i vođenju tima. Ako imate odlične organizacijske sposobnosti i znate brinuti o kvaliteti ponude, možda je ovo prilika za vas. Brza prijava.

Zagrebački prometni zavod d.o.o., organizacija s dugogodišnjim iskustvom u uslužnom sektoru na području Plinsko benzinskih servisa, ima otvoren natječaj za radno mjesto Voditelj financija i računovodstva u Zagrebu. Djelatnikove odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju organizaciju i rukovođenje poslovima i radnicima računovodstva i financija, kreiranje računovodstvene politike sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži stručnjaka za ‘Infrastructure Specialist Network/Security’. Neki od zadataka su administracija i nadziranje procesa Osoba će biti zadužena za praćenje procesa nabave od samog početka koristeći komercijalno razumijevanje nabave proizvoda, njihovog zaračunavanja i djelovanja u vidu optimizacije troškova koncerna. Održavat ćete kontakte s dobavljačima i internim kupcima te pokušati optimizirati odnosno prilagoditi postojeće procese u svojem području rada. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Tifon je član MOL grupe te na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 44 benzinske postaje i Skladištu naftnih derivata Zabok. Tifon ima otvoreno radno mjesto za pripravnika u odjelu upravljanja kategorijama (category management) u Zagrebu. Trenutno ima oko 600 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, pa ne oklijevajte započeti svoju karijeru upravo u ovom timu. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Kühne & Nagel d.o.o., uspješna međunarodna grupacija s više od 76.000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1.300 lokacija, zapošljava specijalista za informacijski sustav na području skladištenja/Super User WMS u Svetoj Nedelji. Kuehne + Nagel pruža potpuna integrirana i inovativna logistička rješenja te pokriva sve elemente suvremenog transporta uključujući avionski, kamionski i pomorski prijevoz tereta. Opširnije o radnom mjestu pročitajte ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži kandidate za internacionalni menadžment program. Prilika je to za prve korake u karijeri i za stjecanje znanja uz osobnog mentora, koje ćete moći prenijeti na poslove u budućnosti. Detalje potražite ovdje.


Komentari