Tražite posao? Nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava

FOTO: Depositphotos

Ako ste u potrazi za novim poslom, možda vam se smiješi životna prilika! Naime, nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta, piše Poslovni dnevnik.

Provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Manpower za klijenta, VIPnet d.o.o., zapošljava Agenta u korisničkoj podršci (m/ž) za rad u Zagrebu. Na ovom poslu možete očekivati svakodnevnu komunikaciju s korisnicima te odgovaranje na upite i pritužbe korisnika. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Pevec traži Komercijalnog analitičara (m/ž) u Zagrebu. Ovaj posao uključuje izradu analiza i periodičnih izvještaja o prodaji, nabavi i zalihama robe, izradu i administriranje izvještaja u BI-u i transakcijskom sustavu te brojne druge radne zadatke. Imate dvogodišnje iskustvo? Klik na link za prijavu.

DEKRA zapošljavanje d.o.o., agencija za posredovanje pri zapošljavanju, ispitivanje tržišta i javnog mnijenja te za pružanje intelektualnih usluga, zapošljava na 2 pozicije u Zagrebu. Regionalni direktor prodaje novih i rabljenih vozila (m/ž), Traffic Manager (m/ž), pozicije su za koje je raspisan natječaj. Koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite na linku.

Madria GmbH, njemačka tvrtka koja djeluje u Hrvatskoj, zapošljava Diplomiranog pravnika (m/ž) u Zagrebu. Odgovornosti na ovom poslu uključuju pravnu podršku poslodavcu, davanje pravnih mišljenja za potrebe organizacijskih jedinica poslodavca te brojne druge. Primanja koja vas očekuju kreću se u rasponu od 5 000 kn do 6 000 kn. Prijaviti se možete putem linka. Sretno!

NEXE GRUPA d.d. Našice ima raspisan natječaj za poziciju: Growth and Development Coordinator (m/ž) za rad u Zagrebu. Opis posla uključuje blisku suradnju s nekim od vlasnika NEXE Grupe i Inovacijskim institutom o rastu i razvoju NEXE-a. Vaše glavne odgovornosti uključuju prikupljanje podataka i analizu, potrebne za poboljšanje strateškog odlučivanja. Komunikacija, koordinacija i izgradnja odnosa u vezi s rastom i razvojnim aktivnostima, također su među bitnim stavkama na ovom poslu. Pronalazite se u oglasu? Prijavite se putem brze prijave.

Kuehne + Nagel Group, uspješna međunarodna grupacija s više od 79 000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1 300 lokacija, proširuje svoj tim i zapošljava djelatnika na poziciji: Voditelj tima Odjela pomorskog prijevoza (m/ž). Nudimo vam se poslovni izazov na području pomorskog prijevoza u uspješnom međunarodnom poduzeću, »paperless« način rada sa timom odličnih, proaktivnih i kupcu usmjerenih, te dinamičnih ljudi. Posao je na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci uz mogućnost daljnjeg osobnog i poslovnog razvoja. Prijavite se ovdje.


Komentari