Tražite posao? Jedan poslodavac nudi godišnju plaću od 165.513 kuna!

Pixabay

Vrijeme je za novi posao: Jedan poslodavac nudi godišnju plaću od 165.513 kuna

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Samer & Co. shipping d.o.o. je međunarodni pružatelj usluga transporta i logističkih usluga s dugogodišnjim iskustvom. Poduzeće je potrazi za novim članovima tima koji su motivirani za rad, učenje i nove poslovne izazove. Samer & Co. shipping d.o.o. zapošljava samostalnog prodajnog predstavnika (m/ž) i osobu za telefonsku prodaju (m/ž). Za prijavu na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link, ali požurite, jer su natječaji otvoreni do 03.06.

Mea Gea d.o.o. je malo ali dinamično poduzeće s kontinuiranim rastom. U Zagrebu zapošljavaju prodajnog predstavnika (m/ž). Traže sistematičnu osobu, neumornu u traženju novih prilika, hrabru te komunikativnu. Nakon probnog roka nude stalan radni odnos. Prijave se zaprimaju do 09.06., a prijaviti se možete putem linka.

Cuspis d.o.o., softverska tvrtka osnovana 2005. traži djelatnike za sljedeća radna mjesta: sistem administrator (m/ž), voditelj PM odjela (m/ž), djelatnik za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i asistent u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 04.06. Poslodavac nudi rad u stabilnoj informatičkoj tvrtki, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj, mogućnost napredovanja, službeni smartphone i laptop. Za prijavu na jednu od navedenih pozicija kliknite na link.

Pliva traži IT stručnjaka za razvoj aplikacija na Salesforce platformi (m/ž) i višeg analitičara u globalnoj nabavi (m/ž) u Zagrebu. U ovom poduzeću surađivat ćete s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, raditi u inovativnoj i poticajnoj sredini te raditi na najsuvremenijoj opremi i tehnologijama. Želite raditi u Plivi? Prijavite se.

Startup Emerson Croft ima otvoreno čak 20 različitih natječaja za posao. Neki od pozicija koje se nude su: QA Automation Engineer (m/ž), Product Manager (m/ž), Mobile QA Tester (m/ž), Copywriter (m/ž), Finance Specialist (m/ž). Posao ćete obavljati od kuće. Rok prijave je 20.06. Ostale pozicije iz ponude možete potražiti na linku. Sretno!

Dom za starije i nemoćne osobe Severović traži pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je naselje Novaki Bistranski. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu, kuhanje i serviranje tri glavna i dva međuobroka dnevno. Nudi se stalan radni odnos. Uz fiksnu plaću pokrivaju se i troškovi za prijevoz. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 04.06. kliknite na poveznicu.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži HVAC mehaničara (m/ž) i nudi godišnju plaću u iznosu od 165.513 kuna. Očekuju se najmanje tri godine iskustva. Osnovno znanje engleskog jezika obavezan je uvjet. Za prijavu kliknite na link.

Reiwag Facility Services d.o.o. traži djelatnika u službi interventnog higijenskog održavanja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se NSS ili SSS, barem dvije godine radnog iskustva, samostalnost, poznavanje rada na računalu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za dnevno čišćenje i održavanje poslovnih prostorija, zajedničkih prostora i garaže poslovnog objekta te za obavljanje drugih srodnih poslova. Prijaviti se možete do 08.06. i to putem sljedećeg linka.

LPP Croatia zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni, održavanje urednosti prodajnog prostora i ostalo. Od kandidata se očekuje marljivost i pozitivan pristup radu, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost, odgovornost, sposobnost za timski rad, završenu srednju školu, spremnost za rad u smjenama i vikendom. Prijavite se najkasnije do 19.06. putem linka.

Grawe Hrvatska d.d. traži suradnika u odjelu za upravljanje rizicima i kontroling (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko se vidite u ovoj organizaciji u kojoj ćete moći svojim znanjem, iskustvom i pristupom dati doprinos uspješnosti svog tima i cijele organizacije, kliknite na link i prijavite se.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.


Komentari