Tražite posao? Evo koje tvrtke u Zagrebu zapošljavaju

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novom poslom, možda vam se smiješi prilika života! Naime, kako piše Poslovni.hr, nekoliko tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta!

Stoga provjerite uvjete, iskoristite priliku i prijavite se! Sretno!

Tvrtka Tifon kao jedna od vodećih kompanija u poslovanju s naftom i plinom, s 44 prodajna mjesta i više od 20 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu, traže “Legal Coordinator” za radno mjesto u gradu Zagrebu. Osoba će biti zadužena za pružanje pravne podrške za sve sektore kompanije kako bi se poštovale sve procedure i propisi unutar tvrtke. Ako imate minimalno 3 do 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama te odlično razumijevanje pravnih propisa, prijavite se ovdje.

Zbog proširenja poslovanja i potrebe daljnjeg razvoja robnih marki essence Catrice tvrtka traži Voditelja ključnih kupaca s mjestom rada u gradu Zagrebu. Potrebna je minimum SSS, te najmanje 3 godine radnog iskustva u sektoru dekorativne kozmetike i odlično poznavanje rada na računalu. Brza prijava.

Postanite član Pevec tima koji traži Direktora sektora marketinga i korporativnih komunikacija. Osoba će biti zadužena za koordiniranje i vođenje sektora marketinga i korporativnih komunikacija, postavljanje strategije, odgovornost za izradu i realizaciju godišnjeg plana te istraživanje i analizu tržišta. Brza prijava.

Turbo-Tec je međunarodna kompanija koja se bavi preradom auto dijelova a u potrazi su za voditelja razvoja poslovanja koji će raditi u Zagrebu. Tvrtka nudi siguran posao u međunarodnoj tvrtki, atraktivna sustav nagrađivanja, službeni mobitel i auto. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Cammeo traži vozača taxi vozila i to u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Vukovaru, Osijeku, Kutini, Bjelovaru, Karlovcu, Slatini, Slavonskom Brodu, Virovitici, Šibeniku i Puli. Tvrtka nudi radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju, mogućnost napredovanja… Brza prijava.

Allegheny Financial traži stručnog suradnika u odjelu inženjeringa. Kandidat mora imati analitičke i organizacijske sposobnosti, poznavati rad na računalu te položen vozački ispit B kategorije. Ako ste prilagodljivi, odgovorni, komunikativni, spremni prihvatiti dinamičan posao priključite se našem timu. Brza prijava.

Tvrtka Hawle traži regionalnog voditelja prodaje koji će biti zadužen za izradu kalkulacija i prodajnih ponuda, organizacija sastanaka i prezentaciju proizvoda, pronalazak novih klijenata i praćenje objava javnih nadmetanja. Tvrtka nudi redovita i sigurna primanja, stalni radni odnos i neradni vikendi. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.


Komentari