Tražite posao? Donosimo popis onih koji trenutno zapošljavaju u metropoli!

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

 

Pliva traži stručnjaka za farmakovigilanciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 11.5. Potrebna je visoka stručna sprema, a radno iskustvo u sličnim poslovima je poželjno. Traži se odlično poznavanje engleskog jezika i odlično znanje MS Office alata. Prijavite se.

Valoviti papir Dunapack d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 12.5. Potrebna je osnovna računalna pismenost, motiviranost na daljnje učenje i usavršavanje i usmjerenost na timski rad. Poslodavac omogućuje topli obrok, stabilna primanja, naknadu za prijevoz i dodatna usavršavanja. Prijavite se.

Crnković usluge d.o.o. traže kozmetičara/ masera (m/ž). Rok prijave je 28.5., a mjesto rada je Lučko. Potrebna je srednja stručna sprema kozmetičara ili postojeća prekvalifikacija na učilištu. Očekuje se iskustvo od minimalno jedne godine. Prijavite se ovdje.

Dok – Ing d.o.o. zapošljava na poziciji planer (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.5. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi operativnih planova proizvodnje, kooperacije i kontrole, sudjelovanje u izradi godišnjih, mjesečnih i tjednih operativnih planova te koordinacija zauzetosti kapaciteta i ostalo. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkih znanosti, minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje kapaciteta i tehnologija. Prijavite se putem linka.

Thermia traže pojačanje na poziciji komercijalni referent (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 14.5. Poslodavac nudi početnu plaću i stimulaciju prema zalaganjima i rezultatima, kvalitetne uvjete rada i podršku te mogućnost napredovanja. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, razvijene komunikacijske vještine, proaktivnost i samostalnost u radu, organiziranost. Aplicirajte.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Aplicirajte.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava Solution Architecta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 10.5. Potrebno je poznavanje engleskog jezika na razini B1, visoka ili viša diploma informatike ili srodnog područja, šestogodišnje iskustvo u savjetovanju o arhitekturi Cloud-a i migracija. Prijavite se.

Dom za starije i nemoćne osobe Severović zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara u mjestu Novaki Bistranski. Rok prijave je 7.5. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i redovna primanja od 7.500 neto. Prijavite se putem linka.

Emerson Croft zapošljava na sljedećim pozicijama: HR Administrator (m/ž), Investment Analyst (m/ž), QA Automation Engineer (m/ž), Product Manager (m/ž), DevOps Engineer (m/ž), Mobile QA Tester (m/ž), Sales Operation Generalist (m/ž). Poslodavac nudi rad od kuće, a rok prijave je 12.5. Prijavite se na neku od čak 20 pozicija u ponudi. Provjerite više i aplicirajte.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava radnika na čišćenju (m/ž) i radnika na uređenju krajolika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Sesvete. Prijavite se najkasnije do 27.5. Aplicirajte na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.


Komentari