TRAŽITE IDEALNO BOŽIĆNO DRVCE? Evo zašto ga trebate kupiti baš na ovoj lokaciji

Simpatičnoj Saneli niti hladnoća ne skida osmijeh s lica.

“Smatram da ovo što ja imam u ponudi svakako konkurira ostalim prodavačima borova. Kod mene su cijene u rasponu od 80 do 250 kuna, no riječ je o potpuno svježim drvcima koji su odrezani prije četiri dana. Osim toga, ono što smatram najvećom kvalitetom, moja su drvca domaća, iz Donje Lomnice”, priča simpatična prodavačica.

Što se više bliži Božić, to se Zagreb sve više pretvara u prekrasnu borovu šumu… Za sve one koji nisu skloni plastičnim borovima, u ponudi su drvca svih vrsta, veličina i cijena. Prodavači su se od ponedjeljka smjestili na svoje stare “punktove”, a eskalaciju prodaje očekuju od srijede.

Na svoje staro prodajno mjesto, pored Bauhausa na Žitnjaku, smjestila se i simpatična Sanela kojoj ni hladnoća ne skida osmijeh s lica. Ovaj posao, kaže, voli i za nju i njezinu obitelj je tradicionalan:

“Prodaja borova me izrazito veseli jer je rijetkost da je kupac nervozan ili neugodan. U ovim danima ljudi su naročito dobre volje pa se i oko cijene nekako dogovorimo. No, smatram da ovo što ja imam u ponudi svakako konkurira ostalim prodavačima borova. Kod mene su cijene u rasponu od 80 do 250 kuna, no riječ je o potpuno svježim drvcima koji su odrezani prije četiri dana. Osim toga, ono što smatram najvećom kvalitetom, moja su drvca domaća, iz Donje Lomnice.”,  priča nam Sanela koju povremeno prekidaju zainteresirani kupci.

Iako je ovo prodajno mjesto udaljenije od centra grada, Sanela se za prodaju ne brine i uvjerena je da će do Božića, kao i uvijek, prodati sve:

“Mjesto je dosta frekventno… U blizini je City Centar East, a još sam bliže Bauhausu u kojem kupci tradicionalno kupuju božićni nakit. Onda im je vrlo zgodno usput kod mene kupiti bor, nordijsku jelu, silver ili pak običnu smreku.”, kaže Sanela koja s nama dijeli kako je već bila u medijima, i to kao prodavačica vinskog grožđa!

>>> KAKO ODABRATI BOŽIĆNO DRVCE? Donosimo savjete prvog hrvatskog doktora za drveće


Komentari